Anti Sant Valentí

Páginas: 3 (665 palabras) Publicado: 9 de octubre de 2015
Anti sant Valentí
Avui és sant Valentí, es un dia com els altres, no té res d’especial, simplement és 14 de febrer.
Som dissabte, pel matí m’he aixecat a una hora normal i he esmorzat lestípiques galetes que prepara la meva mare, això si, avui, no se perquè, les ha tingut que fer amb forma de cor , no les podria haver fet un altre dia i avui fer estrelles.
Bueno segueixoexplicant lo que he fet avui, després de esmorzar aquelles exquisítes galetes, he anat al centre comercia, allà he entrat a una botiga, que ha l’entrada hi havia un grancartell que deia: -Ofertes del dia de sant Valentí .Ja hi tornem amb sant Valentí , tot i el cartell vaig entrar, vaig mirar un parell de camisetes, la primera era rosa amb cors decolor vermell i la segona era vermella amb cors roses. Vaig mirar per sobre les camises d’una prestatgeria , no podia ser, totes les tonalitats que hi havien eren roses, vermelles,roges... I els dibuixos cors i cupids.
També hem vaig fixar amb la gent, anaven amb un somriure de orella a orella, amb les galtes ben vermelles i amb els ulls brillantscom diamants, semblava que tot els hi era igual tot.

Al cap de voltar força estona per el centre comercial i de veure persones somrients i camisetes roses, vaig veureun noi més o menys de la meva edat , que semblava trist, i no anava vestit amb aquella roba tan cursi, si no amb colors foscos.
Vaig passar pel seu cantó i dissimuladamentel vaig mira, sentia alegria dins meu i vaig pensar:
-Si! No sóc l’única que no li agrada el dia de sant Valentí.
Estava mirant un aparador d’una botiga i vaig notar que algú...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Valentia
  • Valentia
  • Valentia
  • Valentía
  • Valentia
  • la valentia
  • La Valentia
  • Reforma De La Ley Anti Santo De Talanquera

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS