Antitaurina NO LLEN AR

Páginas: 4 (984 palabras) Publicado: 28 de marzo de 2015
EN CONTRA DE LA TAUROMÀQUIA
Bones a tots, us agraeixo la vostra presència. Felicitats per la presentació al company anterior. Sóc en Miquel i us vinc a argumentar que la tauromàquia no es cultura.Des de la prehistòria paleolítica, l'ésser humà ha caçat toros també n’hem conservat pintures rupestres. Al període del neolític va ser domesticat el toro salvatge. La cursa de toros és un espectacleque consisteix a dirigir diversos toros a peu o a cavall, en un recinte tancat, anomenat la plaça de toros. Hi ha diferents tipus de celebracions que es practica la tauromàquia però en resum totesaquestes activitats tenen com a objectiu molestar o lluitar en contra al toro. Tot seguit us donaré una sèrie d’ arguments en contra de la tauromàquia. Des de el meu punt de vista la tauromàquia no éscultura sinó que hauria de ser un delicte. No entenc com la gent li agrada veure braus morir.
"La cursa de braus és un esport". La definició d'esport segons la RAE: "actividad física, ejercida comojuego o competición, cuya práctica supone entrenamiento y sujeción a normas"; fins aquí estaríem d'acord. Però després d’això ens diu que és competència igualitària, és a dir que cap dels dos pot teniravantatges, entre dos rivals i això no és correcte ja que en el toro se li acostuma a llimar o tallar la punta de les banyes.

"Els toros són una tradició, i les tradicions cal mantenir-les" Des dequan les apologies a la violència i la destrucció són dignes de estar en la nostre historia? Les tradicions sustentades en la violència no fan més que perpetuar aquests comportaments com dignes depràctica i seguiment: si podem matar un animal, per què no podrem matar també al nostre enemic polític, o tot aquell contra el qual les nostres diferències es bolquin?. Les tradicions han de ser suport delque ens defineix i construeix, però també del que esperem en el futur. A més estem cometent una fal·làcia.

 "Les curses de braus són un art" L'art és un procés de creació i construcció, que dóna...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ar
  • Carta a los Antitaurinos
  • Sociedades antitaurinas
  • Movimiento antitaurino
  • Referendo antitaurino
  • discurso antitaurino
  • Epidemiologia ar
  • àr+8hud´`su

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS