Antivirus

Páginas: 7 (1525 palabras) Publicado: 26 de febrero de 2013
CFGS Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa M11 Seguretat i Alta Disponibilitat

UF2 Prova Pràctica 1:

Avaluació Durant la realització d'aquesta pràctica hi haurà punts de control en els que la professora controlarà que l'alumne ha realitzat les configuracions que es demanen. En la part 1, en la que instal·laràs i configuraràs l’antivirus Avast!, i ha 4 punts de control En la part2, en la que instal·laràs i configuraràs l’antivirus Avira Antivir hi ha 6 punts de control En la part3, en la que instal·laràs i configuraràs l’antivirusAVG hi ha 3 punts de control

PART 2 ANTIVIRUS AVIRA Antivir

Obre la teva màquina virtual amb Windows XP. Desinstal·la l’antivirus Avast! Descarrega d'Internet o copia el fitxer “avira_antivir_personal_es”, que es troba en la carpeta delcrèdit en la xarxa de Bemen3, en la màquina virtual, i insta-la l’antivirus.

MANTENIMENT DE L'ANTIVIRUS 1. Com podem fer per a que l’antivirus no descarregui ni instal·li actualitzacions sense el nostre consentiment?

MD020305_v1

2. Un cop L’Antivirus s'ha actualitzat, ha de reiniciar-se per a que els canvis surtin efecte. A l'usuari li resulta molest que l’antivirus reinicii el sistemadesprès d'haver-se actualitzat, o que li estigui preguntant constantment si pot reiniciar. Configura l’antivirus per a que demani només un cop a l'usuari si pot reiniciar el sistema en aquest moment.

MD020305_v1

3. Configura el proxy en l’antivirus per a que aquest es pugui connectar a Internet i descarregar les actualitzacions.

MD020305_v1

4. Els avisos acústics poden molestar alsusuaris. Desactiva les alertes acústiques.

MD020305_v1

Control 5

CONFIGURACIO DE L'ANTIVIRUS

5. Desactiva el mòdul Antivir i torna'l a activar

MD020305_v1

6. Accedeix a la configuració d'aquest mòdul. L’anàlisi de fitxers per part de l’antivirus es pot fer de tres formes:    Indicar a l’antivirus que analitzi tots els fitxers per a veure si contenen malware Indicar al’antivirus les extensions del fitxers que seran analitzats Deixar que l’antivirus decideixi quins fitxers analitzarà.

Busca on es pot configurar això

MD020305_v1

7. Configura l’antivirus per a que analitzi el contingut dels fitxers comprimits. Per a evitar que, si troba un fitxer comprimit massa gran l’anàlisi pugui durar més del desitjat, limita la mida dels fitxers comprimits a analitzar a 500Mb. Com que l'anàlisi de fitxers comprimits pot durar molt, limita el número de fitxers comprimits a analitzar a 9.

MD020305_v1

8. Normalment es vol monitoritzar el sistema de forma constant. Per això és recomanable analitzar tots els fitxers a mesura que s'obren o es fan servir. Configura el “Modo de anàlisis” per a que els fitxers siguin analitzats en el moment de ser oberts o executatsper una aplicació o el sistema operatiu.

MD020305_v1

Control 6 9. Configura per a que els events de l’antivirus surtin també al visor d'events del Windows Ara anem a configurar que fa l’antivirus quan detecta un malware. Per a conèixer millor el que passa al nostre ordinador, assegura't que tens configurat l'Avira per a que quan trobi malware aparegui un event en el visor d'events deWindows.

MD020305_v1

10.Evita que els fitxers dels pen drives s'executin automàticament quan els connectes a l'equip Windows té la funció d'inici automàtic de fitxers. Això vol dir que quan hi connectem un CD o una memòria USB, s'executen automàticament els seus fitxers, podent permetre així que algun malware s'instal·li en el nostre equip. Assegura't que des de l’antivirus s'està bloquejantaquesta funció d'inici automàtic per a les memòries USB (deixa que estigui permès per a CDs i DVDs).

MD020305_v1

Accelera l’anàlisi que fa l’antivirus Per a accelerar l’anàlisi del sistema, podem excloure processos i fitxers de l’anàlisi. 11.Podem excloure processos sense la indicació completa de la ruta a l'executable, per exemple posant aplicación.exe. Només pot excloure processos els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ¿que es un antivirus?
  • antivirus
  • Antivirus
  • Antivirus
  • los antivirus
  • antivirus
  • Antivirus
  • antivirus

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS