antomio vivalvi

Páginas: 3 (628 palabras) Publicado: 19 de mayo de 2014
COMPOSITORS – BARROC










Jostin Joel Vega

Antonio Vivaldi


Antonio Lucio Vivaldi (Venècia, 4 març 1678 - Viena, 28 juliol 1741), Més Conegut Com AntonioVivaldi, VA SER UN compositor i músic italià del Barroc. Es Tracta D'Una de les Figures Més rellevants de la Història de la Música. La seva Mestratge en si Reflecteix en Haver fonamentat el gènere delconcert, El Més Important do época.Autor d'Obres impactants de Como:

- Il Concerto Grosso
- Les Quatre Estacions (Four Seasons)
- Concert per a mandolina
- Nulla in món Pax Sincera
- Glòria en Realcalde

Al llarg de seva extensa carrera SER Molt Més reconegut de Como violinista Que de Com a compositor, where FINS I TOT sí ho critico constantment dient que era reiteratiu l'Moment de Crea.Al Igual de Que Va succeir estafadors Altres Grans genis, Antonio Vivaldi ONU SER avançat paràgraf do Època i SER Recentment al Segle XX Que es van reconèixer sos magistrals Composicions en do JustaMesura.




Johann Sebastian Bach






Johann Sebastian Bach (Eisenach, Turíngia, Alemanya, 21 de març de 1685 – Leipzig, Alemanya, 28 dejuliol de 1750) fou un organista i compositor alemany de música barroca, membre de la família de músics més extraordinària de la història amb uns 120 músics. La seva fecunda obra es considera el cim dela música barroca,[1] i una de les màximes expressions de la música universal,[2] no tan sols per la seva profunditat intel·lectual, la seva perfecció tècnica i la seva bellesa artística, sinó tambéper la síntesi dels diversos estils de la seva època, del passat i per la seva incomparable extensió. Bach és font d'inspiració per a compositors posteriors, des de Wolfgang Amadeus Mozart i Ludwigvan Beethoven, passant per Johannes Brahms i Arnold Schönberg fins als nostres temps

OBRES :
Cantates religioses BWV 4, 11, 51, 54, 80, 106, 140, 147 Cantates profanes o "Dramma per musica" BWV...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ANTOMIA
  • antomia
  • antomia
  • Antomia
  • La Antomia
  • Antomia
  • antomia
  • antomia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS