Anton Tx Khov

Páginas: 2 (365 palabras) Publicado: 2 de marzo de 2015
Sergio Alcántara 4t A



Anton Txèkhov




Anton Txèkhov va nèixer el 29 de gener de 1860 a Taganrog i va morir el 15 de juliol de 1904 amb 44 anys.

- Les seves obres més importants van ser:



Lagavina (1887) : Es centra en els conflictes romantics entre quatre personatges

L'ós (1888): L'ós es una obra que tracta sobre el mal que fa el tabac

L'hort dels cirerers (1904): L'hort delscirerers és una obra de teatre que explica la història d'una família d'origen rus que es veu en problemes financers i econòmics encara que no es preocupa per millorar o recuperar el que gairebé estan a puntde perdre, el jarda-n dels cirerers.
Les tres germanes ( 1901): Les germanes Prozorov - Masha, Olga i Irina - viuen amb el seu germà Andrei, en una casa rural de la Rússia profunda. Un any després dela mort del pare, finalitza el dol, i la família confia en l'inici d'una nova vida a Moscou, on va transcórrer la seva infància. Estan fastiguejades de la seva situació actual: Olga, soltera que veutranscórrer els anys sense contreure matrimoni; Masha, esposa d'un antic mestre, a qui percep com un mediocre; i Irina, la més jove que encara creu en el futur.
En el llogaret s'acaba de instalar unregiment, i la seva presència anima lleugerament la trista existència dels Prozorov. Masha i Irina són objecte de les pretensions amoroses d'alguns dels soldats.
No obstant això, el destacament abandonael poble, enfonsant les esperances de les germanes. Olga accepta finalment el lloc de directora de l'escola local i les tres, finalment, es conformen amb el seu destí.



- Influencia :


Encara queja era conegut a Rússia abans de la seva mort, Txékhov no es va fer internacionalment famós fins els anys posteriors a la Primera Guerra Mundial, quan les traduccions de Constance Garnett a l'anglèsvan ajudar a popularitzar la seva obra.

Les obres de Txèkhov es van fer tremendament famoses a Anglaterra en la dècada de 1920 i s'han convertit en tot un clàssic de l'escena britànica. En Estats...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Antonimos
  • anton
  • Antonimos
  • antonimos
  • antonimos
  • anton
  • Antonimos
  • Antoña

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS