Antonia

Páginas: 2 (400 palabras) Publicado: 3 de diciembre de 2012
CONCEPTES
Revolució agragria: En la revolució agraria va aver un augmente de producció. També noves técniques agràries com la plantació quatrineal i la especialització en un sol producte.Liberalisme económic:


Proletari: Els proletaris són els que treballaven en les fábriques a canvi d'un sou.
Lluita de clases:



Capitalisme: Hi havia oferta i demanda, competencia, compra-venta,propietat privada, compra a credit. I el bancs que et preseten diners a cambi d'interesos.

Relacionar revolució industrial amb transports: A partir de la maquina de vapor va sortir el ferrocarril.La millora dels mitjans de transport era fonamental per transportar carbó a les fabriques i comercialitzar els productes agrícoles i industrials.
Motius principals de l'augment demogràfical al segle18: Es va iniciar amb la desaparifció de le mortalitats i un augment de la natalitat.
El sector textil va ser el que mes es va beneficiar de la revolucio industrial, explica el proces y lesmaquines que es van utilitzar: Inicialment les màquines eren manuals, però l’autèntica revolució va arribar al final de segle quan es van aplicar la màquina de vapor a les filadores i, a partir de 1815, alstelers. A la fàbrica, una sola màquina de vapor transmetia un moviment continu a tots els fusos i telers mitjançant un sistema d’embarrats i de politges.
Taula comparativa del marxisme, socialisme ianarquisme:







Objectiu i caracteristiques de la primera i segona nacional: Objectius de la primera internacional: Els obrers s'havia de donar que la seva situació d'opressió era lamateixa per tot el món i que el seus enemics no eran els habitans de les altres nacions si no la burgesia. Caracteristiques: La coordinació entre les associacions de treballadors de tots els països. ALondres es va fundar la Associació Internacional de Treballadors. L'AIT va proclamar que els traballadors s'havian de mobilitzar per a conseguir alliberar-se de la explotació que patien.
Segona...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • antonio
  • Antonia
  • antonia
  • Antonio
  • Antonio
  • Antonio
  • Antonio
  • Antonio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS