Antropologia

Páginas: 21 (5149 palabras) Publicado: 18 de noviembre de 2012
Autodesk
LICENÈNÍ SOFTWAROVÁ SMLOUVA
Celý svìt (finanèní rok 2010)

ČTĚTE POZORNĚ: SPOLEÈNOST AUTODESK, INC. („AUTODESK“) VÁM UDÌLUJE LICENCI NA PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ POUZE ZA PØEDPOKLADU, ŽE SOUHLASÍTE S PODMÍNKAMI OBSAŽENÝMI V TÉTO LICENÈNÍ SOFTWAROVÉ SMLOUVÌ („SMLOUVA“).
VOLBOU TLAÈÍTKA „SOUHLASÍM“ („I ACCEPT“) NA KONCI TÉTO SMLOUVY NEBO NAINSTALOVÁNÍM, ZAVEDENÍM, ZPØÍSTUPNÌNÍM èi jinýmZKOPÍROVÁNÍM NEBO POUŽITÍM VŠECH ÈI JAKÉKOLI SOUÈÁSTI TOHOTO SOFTWARU SOUHLASÍTE S TÍM, ŽE BUDETE TOUTO SMLOUVOU PRÁVNÌ VÁZÁNI. sMLOUVA SE POTOM SJEDNÁVÁ MEZI SPOLEÈNOSTÍ AUTODESK A BUÏ VAŠÍ OSOBOU, POKUD POØIZUJETE TENTO SOFTWARE PRO SEBE, NEBO SPOLEÈNOSTÍ ÈI JINOU PRÁVNICKOU OSOBOU, PRO NIŽ TOTO PROGRAMOVÉ VYBAVENÍ POØIZUJETE.
POKUD NESOUHLASÍTE NEBO SI NEPØEJETE ZAVÁZAT SAMI SEBE ÈI SUBJEKT,KTERÝ ZASTUPUJETE: (a) TENTO SOFTWARE neinstalujte, nenahrávejte, nezpøístupòujte, jinak nekopírujte ani nepoužívejte; (b) na konci této smlouvy zvolte tlaèítko „Nesouhlasím“ („I REJECT“), které zavádìní TOHOTO softwaru ZRUŠÍ); a (c) do tøiceti (30) dnù ode dne poøízení TOHOTO SOFTWARU JEJ spolu s veškerou prùvodní dokumentací a materiály vraTE spoleènosti, od které jste ho zakoupili, ABY VÁM BYLYVRÁCENY PENÍZE.
INSTALACE, NAHRÁVÁNÍ, ZPØÍSTUPÒOVÁNÍ ÈI JINÉ KOPÍROVÁNÍ NEBO POUŽÍVÁNÍ TOHOTO SOFTWARU ÈI K NÌMU PØILOŽENÉ DOKUMENTACE, NENÍ-LI V TÉTO SMLOUVÌ DOVOLENO, JE NELEGÁLNÍ A ZAKLÁDÁ PODSTATNÉ PORUŠENÍ TÉTO SMLOUVY A PORUŠENÍ AUTORSKÉHO PRÁVA (PRÁVO COPYRIGHTU) A DALŠÍCH PRÁV DUŠEVNÍHO VLASTNICTVÍ K TOMUTO SOFTWARU, DOKUMENTACI A MATERIÁLÙM. POKUD INSTALUJETE, NAHRÁVÁTE, ZPØÍSTUPÒUJETE ÈIJINAK KOPÍRUJETE NEBO POUŽÍVÁTE VŠECHNY NEBO JAKOUKOLI ÈÁST TOHOTO PROGRAMOVÉHO VYBAVENÍ, ANIŽ BYSTE UZAVØELI TUTO SMLOUVU NEBO ZÍSKALI PÍSEMNÉ POVOLENÍ SPOLEÈNOSTI AUTODESK JINÝM ZPÙSOBEM, NEBO POKUD NEDODRŽÍTE USTANOVENÍ TÉTO SMLOUVY, PORUŠUJETE AUTORSKÉ PRÁVO A DALŠÍ PRÁVA DUŠEVNÍHO VLASTNICTVÍ. Vùèi SPOLEÈNOSTI AUTODESK A JEJÍM POSKYTOVATELÙM LICENCÍ mùžete být ODPOVÌDNÍ ZA ŠKODY A MÙŽETE býtvystaveni HROZBÌ TRESTNÌPRÁVNÍCH SANKCÍ.
SOFTWARE ZÍSKANÝ OD TŘETÍCH STRAN, KTERÉ SPOLEČNOST AUTODESK NEPOVĚŘILA NEBO JIM NEPOVOLILA, AŤ JIŽ PŘÍMO ČI NEPŘÍMO, DODÁVAT SOFTWARE, BYL PRAVDĚPODOBNĚ POSKYTNUT V ROZPORU S PRÁVY SPOLEČNOSTI AUTODESK. V TAKOVÉM PŘÍPADĚ NENÍ SPOLEČNOST AUTODESK POVINNA VYDAT AKTIVAČNÍ KÓD ANI VÁM JINAK UMOŽNIT SOFTWARE NAINSTALOVAT ČI POUŽÍVAT.

1. DEFINICE
1.1„Zpøístupnìním“ se rozumí používání nebo prospìch z používání funkcí softwaru.
1.2 „Materiály spoleènosti Autodesk“ je souhrnný název pro software, uživatelskou dokumentaci a nezahrnuté materiály.
1.3 „Poèítaèem“ se rozumí samostatné elektronické zaøízení s jednou nebo více základními procesorovými jednotkami (CPU), které pøijímají informace v digitální nebo jí podobné formì a na základì sekvence pøíkazùtyto informace zpracovávají za úèelem dosažení specifického výsledku.
1.4 „Nezahrnutými materiály“ se rozumí všechny programy, moduly, komponenty nebo funkce, pokud existují, které mohou být obsaženy na médiích nebo v materiálech vám doruèených, jež nesplòují licenèní parametry popsané v uživatelské dokumentaci nebo za nìž jste nezaplatili pøíslušné poplatky.
1.5 „Instalací“ se rozumí umístìníkopie softwaru na pevný disk nebo na jiné pamìové médium jakýmkoli zpùsobem (napøíklad vèetnì použití instalaèního programu, který je souèástí programového vybavení).
1.6 „Licenèními parametry“ se rozumí definice a omezení použitelného rozsahu licence v bodu 2.2 této smlouvy.
1.7 „Povoleným počtem“ se rozumí počet, který je příslušný pro platné licenční parametry, jež je společnost Autodeskoprávněna specifikovat v příslušné uživatelské dokumentaci. Povoleným poètem je jedna (1), nestanoví-li písemnì spoleènost Autodesk jinak.
1.8 „Softwarem“ se rozumí počítačový program, do něhož je tato smlouva začleněna nebo který je dodáván přímo v balení s touto smlouvou. Pokud jsou vám programy dodány jako souèást balíèku, sady nebo øady, rozumí se pojmem software všechny programy, jež vám...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Antropologia
  • Antropologia
  • Antropologia
  • Antropologia
  • Antropologia
  • Antropologia
  • Antropologia
  • Antropología

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS