Anunci Calella

Páginas: 2 (352 palabras) Publicado: 1 de septiembre de 2015
Des de nen sempre he volgut conèixer totes les parts del món, recorrer fins l’ultima línea de la frontera, avui són els meus clients qui ho poden fer. Sols, acompanyats, amb equipatge, sense, perplaer, per curiositat, per feina, per conèixer, per apendre… Amb amics, amb familiars, amb companys de feina, amb els vostres, amb nosaltres. Viatges per tu, viajes PORTI.
De cinc continents, amb 194paisos per poder visitar, volem presentar-vos un dels indrets mes macos que podem trobar en un petit indret al nord d’espanya, a Catalunya.
Quan podem, ens agrada apropar-nos a admirar aquell maren el que Joan Manel Serrat feia propi amb la seva bonica cançó Mediterráneo, amb recors d’infancia, perfums i sabors. Alguna cosa ha de tenir el lloc del que avui volem parlar per inspirar tal cançó.Va ser allà, on aquest cantautor li va donar vida, a la Costa Brava, salvatge i cristalina, envoltada d’acantilats i blaus infinits. Concretament en un municipi de pescadors que sembla extret d’uncuadre… Benvinguts a Calella de Palafrugell.
Ubicat a 135 km de la capital Barelonina i a 45 km del aeroport de Girona….
Amb una historia que es remunta al segle X.
Es una petita localitat dellitoral, on s’ensuma el seu olor mariner. Les seves casetes blanques s’amunteguen al voltant de la riba. On sobresurt la torre de la seva esglesia, Sant Pere, sobre les suaus formes dels terratsataronjats. A la llunyania trobem un munt de petites barques endinsades en el blau de les cales.
Va créixer al voltant de l’antic Castell medieval. El nucli antic conserva encara el seu traçat urbanisticmedieval, ple de carrers i carrerons. Ple d’edificis modernistes. Formen part del municipi els nuclis costaners de Calella, Llafranc i Tamariu, antics barris de pescadors que s’han convertit enimportants enclavament turistics per la seva gran bellesa i les seves dotacions d’infraestructures. Tots i cadascun d’ells han sabut preservar la seva tradició marinera. Així, a l’estiu hi podreu gaudir de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • anuncios
  • Anuncio
  • Anuncio
  • Los anuncios
  • Anunciantes
  • Anuncios
  • anuncios
  • anuncios

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS