Anàlisi crític de les tècniques vitals per la consecució de la felicitat i/o per evitar la infelicitat,

Páginas: 2 (332 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2013


Anàlisi crític de les tècniques vitals per la consecució de la felicitat i/o per evitar la infelicitat més valorades.


Orientació eròtica de la vida: És una de les formes en quel'amor de parella ens proporciona una experiència plaent més poderosa. Basar l'amor de parella en la felicitat és un gran error, ja que propicia la pèrdua d'un altre món més sociable i interessantper descobrir.
Acceptació positiva de la realitat: Una actitud d'afirmació davant de la realitat. Es una bona forma, encara que si no es sap afrontar amb suficient maduresa pot ser unaerrada considerable aplicar-la, ja que donar-se per vençut es podria relacionar de certa manera amb aquesta tècnica, succeeix quan no es sap utilitzar com s'escau.
Cerca de l'èxit i del poder: Elpoder i l'èxit com a eines que ens permeten sentir-nos per sobre de les vicissituds de la vida. És una forma ambiciosa d'afrontar la vida. Podria ser una bona estratègia fins a cert punt, jaque l'ambició té un gran poder en aquesta tècnica i pot resultar molt complicat dur-la a terme com cal.
Cerca de distraccions: Ens permeten desconnectar momentàniament de la nostra situacióvital quotidiana. Una bona tècnica utilitzada freqüentment que ens ajuda a fugir de la monotonia, encara que si s'utilitza massa sovint la distracció es podria convertir en quotidianitat i serianecessari buscar altres mètodes per aconseguir la felicitat.
Projecte d'autorealització: Cerca de les pròpies satisfaccions en un procés continu i dinàmic de creixement personal. Explotardiàriament els potencials de cada un és una bona forma de donar-li sentit a la vida, sempre que es gaudeixi al màxim en cada moment.
En conclusió, totes hem semblen bones tècniques, (exceptel'orientació eròtica de la vida), sempre que s'apliquin adequadament i amb moderació, encara que la satisfacció psíquica penso que és una de les millors estratègies.



Marc Roca, 1rB.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tècniques per a la escolarització de grups minoritaris.
  • Per y duran i lleida
  • analisi de borracho estaba pero no me acuerdo
  • Reseña critica Homosapiens pero Brutus
  • Ensayos Formacion Critica II Per
  • Lesions per fred i calor
  • Pero pero
  • Peras

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS