Anàlisi Financer: Hartmann

Páginas: 2 (492 palabras) Publicado: 1 de diciembre de 2013
4.- Escenaris

El futur de Hartmann a Espanya pot estar condicionat per la inestabilitat en el sector sanitari, així doncs podem parlar d’un escenari normal o d’un escenari òptim possibles per unfutur.

En l’escenari normal estaríem parlant de que la tendència de privatització i retallades sanitàries afectarien directament a Hartmann, tot i així la bona situació econòmica de Hartmann i labona quota de mercat que té, Hartmann tiraria endavant sense problemes.

L’escenari de futur de Hartmann que podríem dir òptim, es en que l’estat de la sanitat Espanyola no canvia o millora(pocprobable) i on Hartmann gracies a la seva inversió en I+D poc a poc seguiria liderant cada cop més el mercat espanyol.


5.5.- Recursos Humans
Hartmann Group té 9.966 treballadors repartits per arreudel món. La gestió de Hartmann de recursos humans mira molt pel futur de la companyia. Hartmann utilitza un Sistema de gestió den rendiment (PMS) per així dur a terme un desenvolupament específicdels empleats i així ajudar als propi desenvolupament de cada una de les àrees de la companyia. A més a més seguint la seva política de recursos humans manté un atractiu projecte de formació de jovestalents qualificats (valorant molt el domini de les llegües) per tal d’integrar-los al seu equip, a més dona l’oportunitat a joves estudiants de realitzar practiques i tesis de postgrau a l’empresa.L’altre element basic de la política de RRHH de Hartmann és finalment, el mantindré el talent format amb contractes de llarga duració atorgant seguretat als empleats.



5.4.- Anàlisi FinancerHartmann Group pot presumir de tenir un bon estat financer tot i la actual crisis econòmica. Això es deu principalment a l’augment de les vendes que a experimentat la companyia gracies a la seva aposta perla innovació en els seus productes, Hartmann va passar de 1.633 milions d’€ en ingressos de vendes l’any 2010 a 1.699,4 milions l’any següent. Tot i aquest bon augment en els ingressos de vendes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Analisi Financer
  • Hartmann
  • Analisi y planeacion financiera
  • HARTMANN Y LA PSICLOGÍA DEL YO
  • Hartmann caso
  • analisi
  • Analisi
  • Analisi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS