ANÀLISI FUNCIONAL L'assecador de cabells

Páginas: 3 (696 palabras) Publicado: 9 de marzo de 2014
ANÀLISI FUNCIONAL / TÈCNICA
Alimentació : L'assecador de cabells funciona per mitjà de corrent altern subministrat per un endoll domèstic . El corrent és conduït , per mitjà de cables de coureobtinguts mitjançant estirat i aïllats de l'exterior per plàstics generalment PVC , cap a l'interior de l'assecador per un orifici , destinat a aquest propòsit , que " forada " la carcassa.
La carcassa: La carcassa es fa mitjançant un procés d'emmotllament denominat: injecció . Aquest utilitza plàstic fos en concret ABS . S'usa aquest procés per obtenir peces precises i en quantitats industrials acausa del seu baix cost de producció i també per la gran varietat de dissenys . La part anterior i posterior de la carcassa es mantenen unides per mitjà d'uns cargols
El condensador : Un cop al'interior, els cable es separen i s'introdueixen en una regleta que distribueix el fase i el neutre a un condensador. El condensador té per funció compensar la reactiva , és a dir, al alimentar unmotor el corrent passa per una bobina que envolta un imant disposat sobre un eix mòbil . El corrent continu fa rotar l'imant . Però quan aquest rota al mateix temps genera una petita quantitatd'electricitat i que, sense el condensador , tornaria al cablejat elèctric de l'habitatge produint interferències en altres dispositius electrònics com ara la televisió , la ràdio ... Evitar-lo es coneix comcompensar la reactiva .
El commutador : El commutador té com a missió el obrir o tancar el pas al corrent i a més dirigir-lo per uns cable o altres .
Pont de díodes : Tenen per empresa la detransformar el corrent altern en contínu

El motor : El corrent elèctric passa del pont de díodes a alimentar el motor . El motor en funcionament fa girar una hèlix , que giren , vist des de front, ensentit contrari a les agulles d'un rellotge . Aquestes es fan de plàstic . La forma de les hèlixs aquesta estratègicament pensada per agafar l'aire exterior mitjançant les pales de les aspes i a causa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Analisi de l'estructura funcional de l'activitat física
  • analisi
  • Analisi
  • Analisi
  • analisi
  • analisi
  • analisi
  • Analisi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS