Anàlisi Pel·Lícula Leaving Las Vegas

Páginas: 5 (1128 palabras) Publicado: 7 de enero de 2013
LEAVING LAS VEGAS
COMENTARI DE LA PEL LÍCULA

02/03/2012
PROFESSOR: DAVID CORRAL
ALUMNE: SERGIO SOLER BALSERA

REFERÈNCIES ALS ÀNGELS A LA PEL·LÍCULA
En la pel·lícula, Ben menciona diverses vegades als àngels i compara a Sera amb un d’ells. Això pot representar com que Sera es un àngel que ha estat enviat per dur a terme la seva “salvació” o que ha aparegut per fer menys fosc el seufinal. Podríem dir que és un ésser que fa la funció d’anestèsic, doncs és un personatge que fa que el dolor, la vida que porta Ben, sigui menys dolorosa. Es per això que Ben pensa que Sera és una àngel, un ésser bo sense les seves ales per poder sortir d’aquest món.

FALTA DE COMPROMÍS I DE LLUITA DE BEN
Ben és un home al qual se li han desplomat els pilars de la seva vida. Ha perdut la seva família(dona i fill) i poc després, ja endinsat en la beguda, el seu treball. Això fa que Ben cregui que no li queda res en la vida i que no li trobi sentit a aquesta. Sent que res no importa, i si res no importa, pensa, no fa falta esforçar-se o lluitar. És per això que veiem a un Ben sense compromís i ganes de lluitar.

VISIÓ DE LA VIDA EN EL FILM
Com hem estat veient a classe, la visió de la vidaen aquesta pel·lícula és nihilista. A la pel·lícula, apareix una societat que viu en la nada absoluta. És una pel·lícula que està ambientada en Las Vegas, un lloc on la vida és nocturna, un lloc ple de bars i locals on gastar-te els diners i acabar amb la teva vida. Dona la sensació de caos i obscuritat. Tot és llum artificial i la gent viu sense fixar-se en el que l’envolta. És una societat, unavisió de la vida, tal la com planteja Nietzsche: nihilista.

EL SUÏCIDI
Per què Ben utilitza l’alcohol per suïcidar-se?
Ben utilitza l’alcohol per suïcidar-se perquè és una substància que et va matant poc a poc, i que a més, fa que quan estàs sota els seus efectes, no vegis la vida de la mateixa manera.
Opinió personal sobre el suïcidi
No penso que el suïcidi sigui de covards, però tampocde valents. Es veritat que hi ha gent que es suïcida per fugir del món on esta vivint i mostra covardia, però no és just generalitzar. Crec que el suïcidi és un acte d’una persona, que sigui pel que sigui, no esta en plenes condicions psicològiques. El suïcidi d’una persona, solament es pot jutjar si en saps veritablement el perquè que ha dut a aquella persona a fer-ho, i veritablement solament hosap la persona en qüestió.

SENTIT DE LA VIDA DE BEN I SERA
Ben es veu enfonsat quan se li desplomen els pilars de la seva vida i a partir d’aquest moment no troba un sentit a la vida fins que arriba un punt en el que continua existint sense cap motiu que li empenyi a tirar cap endavant. Aquesta opció de vital no em sembla cap opció de vida, solament és una opció d’existència. Viure és més quesolament existir, viure és tenir una raó per la teva existència.
Sera en canvi viu en un món del que no pot sortir, esperant la seva oportunitat per escapar. Això no vol dir que sigui una bona opció de vida, però Sera té una esperança, encara que sigui parpellejant.

CARACTERÍSTIQUES DE LA SOCIETAT A LA PEL·LÍCULA
És una societat en decadència, una societat que solament es mira el seu melic.És una societat interessada i que no es fixa en el que té al voltant. És una societat de caràcter nihilista. La societat que mostra la pel·lícula, que és la gent que es relaciona en Las Vegas, són persones superficials que viuen amb una màscara.

COMENTARI DE LA CITA EVANGÈLICA
“Us asseguro que els pecadors i les prostitutes us passen al davant en el camí cap el Regne de Déu”. Aquesta citapertany a la Paràbola dels dos fills que es troba a l’evangeli de Mateu.
En relació amb la pel·lícula, pot voler dir que no per ser prostituta vol dir que tinguis el cel assegurat, doncs hi ha prostitutes, com és el cas de Sera que escolten o creuen més en la paraula de Déu que persones que no exerceixen aquesta professió, com passa a la pel·lícula amb la societat nihilista que ens mostra....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Anàlisi De La Pel·Lícula Cobardes
  • Análisi Soneto XI Garcilaso de La Vega
  • Analisi de la Pel·lícula "Ben-Hur"
  • Pel·licules
  • analisi
  • Analisi
  • Analisi
  • analisi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS