Anàlisis Sobre Documentals

Páginas: 2 (428 palabras) Publicado: 25 de abril de 2012
BOWLING FOR COLUMBINE

El documental qüestiona l’excessiva apologia de la violència als EUA. Per fer arribar el missatge a l’ espectador el director tria protagonistes amb diferents opinions(víctimes per armes de foc, membres de la ANR, policies,...), tot i que el tracte amb ells és molt diferent.
Michael Moore realitza entrevistes molt incisives i sarcàstiques als entrevistats a favor de latinença d’armes, mentre que amb els que no recolzen les armes els tracte de manera pausada i agradable.

La veu en off present durant gairebé tot el film ens informa constantment de xifres i dadessorprenents. D’ altra banda, el fet que el propi Michale Moore sigui membre de l’ ANR i un habitant de Michigan que des de l’ infància ha manipulat armes, fa que la seva opinió guanyi credibilitat. Lagran gesta d’ aconseguir que els supermercats que van subministrar les bales a la matança de Columbine deixin de vendre bales als seus establiments demostra una gran seguretat i convicció delpensament del director i crea admiració en l’ espectador.

El film utilitza recursos no habituals del gènere documental com per exemple:
• Una veu en off a l’ inici del film narra el principi d’ unahistòria nombrant a varis protagonistes del documental, per introduir-nos en la situació.
• Els crèdits inicials i finals del documental són més propis d’ una pel·lícula.

RELACIÓ ENTRE ELS DOS FILMSEls dos films tracten temes que afecten o han afectat a la societat de manera greu. El documental està molt present en tots dos films. No és casualitat l’ adopció d’ aquest format per part delsdirectors ja que l’ utilitzen per donar més sensació de proximitat amb el món real i així provocar una reflexió en l espectador.

DISTRICT 9

L’ inici del film està en forma de documental, perdonar sensació de realisme al espectador i introduir –lo en una història totalment de ciència ficció. Comença amb un ritme frenètic, això fa que l’ espectador no perdi l’ atenció ni un sol moment i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Analisis sobre el estado
  • Analisis sobre situaciones sobre evaluacion
  • Analisis sobre lo publico y lo rpivado
  • Ejercicio Sobre Un Analisis Financiero
  • Todo sobre análisis sintáctico
  • Analisis Sobre La Pelicula Abel
  • Analisis Sobre La Religón
  • Analisis literario sobra aura

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS