Análisis de Intocables

Páginas: 25 (6030 palabras) Publicado: 7 de mayo de 2014
INTOCABLE
2011
(part 2)



















JUDITH LÓPEZ
1r CAVUB
Índex:


5.Mecanismes Estructurals ............................................................ 3-11

6.Mecanismes Locals ....................................................................... 12

7.El Viatge del Heroi ................................................................... 12-148.Valoració Personal ................................................................... 14-16

9.Fonts Bibliogràfiques ..................................................................... 16



























5.Mecanismes Estructurals

“Intocable” permet analitzar detingudament els seus mecanismes oberts, així que na vegada establertes les claus narratives quemotiven al personatges per a assolir el seu objectiu, és necessari fer una reflexió detallada sobre la estructuració del film.

Divisió dels actes:
Seguint la lògica general de les obres cinematogràfiques i no oblidant que la estructuració en 3 parts és la base de la representació, Intocable compleix aquesta estructura tot i que hi afegeix certs elements més.
Per començar, és importantressaltar l’ús que es fa del preacte, una escena que dura aproximadament 7 minuts i que serveix per a, a través d’un flashforward, sembrar informació sobre el film però sense aclarir-nos res i fins i tot fent una presentació bastant poc detallada dels personatges. Se’ns mostra doncs un viatge en cotxe dels dos protagonistes, que acaba convertint-se en una persecució policial, i seguidament en unescoltament fins al hospital. Gràcies a aquestes imatges veiem que el protagonista serà Driss un jove negre amant de la velocitat a la carretera, i que a ell l’acompanyarà Philippe, un home més gran que pateix una minusvalia física, és evident deduir la connexió amical que hi ha entre ells, però no disposem de més informació. Els crèdits inicials i la fi de la banda sonora marquen la finalitzaciód’aquest preacte.
Tot seguit i ja situats en el present narratiu, s’inicia el primer acte. Durant els següents 14 minuts, se’ns proposa una descripció de Driss bastant acurada gràcies a diferents moments que esdevenen claus en la seva vida. La primera imatge seva que reben són unes bambes gastades situades al costat d’uns quants peus que porten sabates elegants. A més a més se’ns el mostra en el seuambient, vivim una dura discussió amb la seva mare i el veiem passejar per els barris més marginals de Paris. A més a més, es presenta la entrevista als diferents candidats que opten a la feina de cuidadors per a Philippe i és aquí quan ens en adonem de la relació que tenen ell i Driss. És important tenir en compte que és dins d’aquest primer acte quan mostra el seu interès sexual per Magalie, però labase d’aquest moment no deixa de ser el moment en que Philippe, contra les expectatives i la voluntat de Driss, decideix contractar-lo. Aquest contracte que neix a base d’una conversa irònica sobre l’atur i l’humor suposa l’incident desencadenant que trencarà completament amb la rutina de Driss, qui a partir d’aquest moment canviarà la seva vida.
Un cop descobert l’objectiu, cuidar de Philippe,ens situem ja al segon acte, trobem ja el seguit de “proves” que Driss va superant poc a poc. Aquestes proves no deixen de ser la quantitat de feines que duu a terme per a cuidar de Philippe, des de posar-li les mitges de contenció fins a dutxar-lo. Es tracta doncs d’un segon acte molt elaborat i ben definit que millora amb l’ús d’altres escenes com ara la visita a la galeria d’art, el primermoment de malestar nocturn que pateix Philippe i la conseqüent passejada per París, la assistència al teatre i quan Driss descobreix la història sobre la dona de Philippe. Juntament amb aquest escenes s’incorporen trames paral·leles com ara la història d’amor de la filla de Philippe amb Bastian, o els múltiples intents de Driss per aconseguir quelcom amb Magalie. També s’incorpora el dia del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Análisis Amigos Intocables
  • Analisis pelicula Intocable
  • Análisis de la películ "Intocables"
  • Analisis Del Film Los Intocables
  • El Intocable
  • intocables
  • Intocable
  • El Intocable

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS