Aojljll

Páginas: 4 (851 palabras) Publicado: 28 de enero de 2013
ANGLATERRA

INFORMACIÓ D’ANGLATERRA

Anglaterra té un clima marítim temperat, amb temperatures que envolten els 32 º a l'estiu, mentre que els seus hiverns moltes vegades no superen els 0 º.Encara que en agost de 2003 en Brogdale es va registrar 38,5 º com temperatura màxima mentre que al gener de 1982 un registre de -26,1 º a Edgmond, va ser la més baixa en tota Anglaterra. Anglaterracomprèn la zona central i sud de les dues terceres parts de l'illa de Gran Bretanya, més altres territoris illencs com l’illa de Weight les illes Scilly. Està vorejada pels altres dos països que conformenel Regne Unit, al nord Escòcia i a l'oest Gal·les. Anglaterra és la part de l'illa més propera al continent europeu, està separada de la costa francesa per una bretxa marina d'uns 34 quilòmetresd'amplada.  El riu més llarg que travessa Anglaterra és el Severn, que fa 354 quilòmetres de llarg i desemboca al canal de Bristol. No obstant això, el riu més llarg del tot a Anglaterra és el Tàmesi, quefa 346 quilòmetres de llarg. Hi ha molts llacs a Anglaterra, però la majoria estan situats a l'anomenat Districte dels Llacs, el major dels quals és el llac Windermere , també conegut pel sobrenom de"Rei dels Llacs".
Parlen Anglés. Anglaterra té 51 113 205 habitants.
A Anglaterra fan servir la Lliura. La lliura és la unitat monetària de diversos estats del món.
La Capital D’Anglaterra ésLondres. La seva política està subjecta a la política del Regne Unit, al com pertany. Per això, la seva màxima autoritat és el monarca britànic. Els ciutadans d'Anglaterra trien als seus representants enla Càmera dels Comuns mitjançant el sufragi universal lliure, igual, directe i secret.
La característica essencial de dit país és que la seva economia és una de les més fortes del món ja que és capaçde competir enfront de grans potències com Xina, Estats units, Japó, etc. Per això a Anglaterra, malgrat ser un país amb poca extensió territorial, està molt reconeguda internacionalment.
La...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS