Aplicación de internet a la animacion lectora. valenciano

Páginas: 10 (2303 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2010
TEATRE

A continuació fem la nostra particular recopilació de les pàgines Web, que considerem més rellevants quant al tema del teatre. Sempre dirigides i pensades a l'educació infantil i el primer cicle de primària. Esperem siguen de gran ajuda o suport a tots aquells docents que tinguen previst incloure el teatre en les seues aules.

Teatroinfantil.tuportal.com
[pic]

 

Com diu lapàgina en la seua introducció la seua intenció es:”arreplegar i sistematitzar el conjunt d'experiències i activitats encaminades a facilitar la pràctica de la Dramatització.”
Tot el que s'ofereix en aquesta pàgina té el seu origen en experiències, treballs, pàgines, i enllaços etc… dels diferents col·lectius dedicats a aquestes tasques, que han desenvolupat en diferents àmbits un treball relacionatamb la dramatització 
I les seues pretensions són clares: 
Ser una eina de treball perquè...
A.- La Dramatització i activitats relacionades amb ella siguen un recurs educatiu.
B.- Encontre d'experiències, treballs i exercicis de dramatització per a diversos nivells.
C.- Alguna cosa viu, amb les aportacions de tots, perquè cada entusiasta del Teatre Escolar ho empre en benefici propi i delsseus alumnes.

Tot açò i algunes dades més apareixen en la pàgina principal de teatroinfantil.tuportal, no obstant això, és una pàgina que no està actualitzada des del 2004 i la gran majoria dels enllaços no funcionen, o bé per la falta d'actualització o bé, perquè en ser una pàgina sud-americana (creiem que Xilena) el nostre ordinador no enllaça bé amb les pàgines suggerides.

Però no per açòla desestimem, doncs ens ha resultat molt interessant la gran quantitat d'obres de teatre escolars que podem trobar (més de cinquanta) en l'apartat obres per a representar. Algunes d'aquestes obres són mundialment conegudes com a Blanca neus o la Cendrellosa, i unes altres són creacions pròpies d'autors desconeguts, tals com a professors i afeccionats al teatre.

Una vegada entrem en seccióveiem l'avís de: Aquestes obres són propietat dels seus autors, no tenen inconvenient que siguen escenificades.
Si que s'haurà de comptar amb ells per a qualsevol altre tractament ( incloure en altres págines, publicacións, etc…)
Hi ha obres per a tot des d'obres dedicades al nadal (Belen, cuna del pan), obres per a alumnes de l'ESO (el aula de tócame Roque) en contra del sexisme(Rebelión disney)que tracten l'ecologia (doña contaminación y Don verde o “prestige”) i fins i tot podem trobar algunes en valencià!!
Escrites per José Félix Baldoví Milla de Xàtiva , tenim: L´Àngel de Déu ( Nadal ) Sentat és fa Groselcul! i Un vol accidentat..
I per Josep I. Peris Cel·la: Sels de Novensa. No és una gran quantitat però s'agraeix.

Finalment afegir que gràcies a aquesta pàgina hem conegut queel 20 de març és el dia mundial del teatre infantil i juvenil, dia en el qual es realitzen gran varietat d'activitats al voltant del país, moltes d'elles gratuïtes.

Pacomova.eresmas.net[pic]

Aquesta pàgina és una de les pagines amb mes varietat i quantitat de recursos que hem trobat. L'hem situat en la secció de teatre, perquè totes les obres que apareixen són dirigides a l'educacióinfantil, que com és la nostra especialitat és el tema que més ens interessa, no obstant això, la gran varietat de temes i continguts podria haver-la situat un qualsevol de les altres seccions del nostre treball.

Però comencem per descriure-la: Gens més accedir a la pàgina ens trobem amb un petit paràgraf que defineix l'objectiu de la pàgina. En aquest cas és oferir al visitant el conte quenecessite lloc que hi ha més de 600 i estan ordenats alfabèticament. També fa una trucada a la col·laboració dels visitants, doncs l'objectiu és reunir el màxim nombre de contes.
I on apareixen aquests 600 contes? Doncs en la primera secció anomenada: ALMACEN DE CUENTOS. Com bé explica a dalt estan ordenats alfabèticament, i alguns d'ells estan dividits per capítols a causa de la seua extensió. Est és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La animaciòn lectora
  • Animación lectora
  • Animaciòn lectora
  • Propuesta pedagógica de animación lectora
  • Aplicacion a la Animacion de las matematicas discretas
  • Historia del la computacion, animacion e internet
  • Comprensión Lectora En Internet
  • ANIMACIÓN A LA LECTURA Y EL DESARROLLO DEL HÁBITO LECTOR

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS