Aplicaci Per Buscar Ofertes De Feina I Beques

Páginas: 2 (451 palabras) Publicado: 2 de marzo de 2015
Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob!


Les ofertes de feina i convocatòries de beques publicades pels portals d’Internet més importants, a tan sol unclic
 
El context socioeconòmic actual i la situació en la que es troba el mercat laboral a Espanya dificulten cada vegada més l’accés a una oportunitat de treball per part dels joves. Amb aquestpanorama, estar ben informat i amb celeritat de qualsevol convocatòria de reclutament de personal resulta imprescindible si volem continuar endavant.
En aquesta línia, i amb el propòsit d’oferir alcol•lectiu juvenil del Barcelonès una sol•lució a les seves necessitats, des de www.barcelonesjove.net estrenem una nova aplicació:CLICJOB. Es tracta d’una eina que funciona mitjançant la tecnologia RSS desindicació de continguts i que informa, gràcies a una actualització periòdica, dels continguts que publiquen altres portals.
 


Què ofereix CLICJOB?
L’aplicació aplega els continguts relacionatsamb ofertes de treball i convocatòries de beques (tant d’aquí com de l’estranger) que es van publicant a més de 150 portals web d’arreu de Catalunya, Espanya, Europa i la resta del món.ç
La facilitat mésdestacable és que aplega tota aquesta informació en una sola plana web, permetent a l’usuari guanyar en comoditat en la seva recerca de feina o de beques. A més, amb CLICJOB es poden conèixer les bequesque acaben de sortir o les últimes ofertes laborals sense necessitat de passejar d’una pàgina web a una altra.
 
Com funciona CLICJOB?
Accedir a l’aplicació és molt fàcil, es pot fer a travésd’aquestes dues adreces:
www.clicjob.net
www.barcelonesjove.net/clicjob
Trobareu un menú desplegable que resa “Temàtica” i que permet escollir entre diferents àrees, per tal d’adaptar millor la recerca a lanecessitat específica de cada usuari. Al seleccionar una pestanya, amb un clic, el contingut s’actualitza automàticament, recopilant tot allò que s’ha publicat en els diferents portals.
Sobre el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Per y duran i lleida
  • Demada i Oferta
  • Certamen Aplicaci N De Los Reglamentos I
  • Anatomia descriptiva i la seva aplicaci
  • Lesions per fred i calor
  • Pere Calders: vida i obra
  • Silabo Estadistica II I Per
  • COMPA A DE MINAS BUENAVENTURA BUSCA CONSOLIDAR OPERACIONES EN PER ESTE A O

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS