Aplicatius negocis

Páginas: 3 (710 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2014
En el segle XXI, la tecnologia ha esdevingut una part molt important de la nostra vida. En l’àmbit particular, ens ajuda en multitud de situacions: ens ajuda a estar més ben comunicats amb elsnostres familiars, amics, col·legues...

També ens ajuda el fet de poder tenir molta informació útil a l’abast. Això ens permet prendre millors decisions i ens ajuda a ser més lliures. No depenem d’unainformació preprocesada d’una manera interessada. Si volem fer un viatge, podem comprar vols, preus i horaris. Podem veure que han dit altres clients d’un hotel. O ens podem deixar aconsellar al’hora d’anar a un restaurant.

Desde el punt de vista financer, podem escollir les millors hipoteques, les millors assegurances, comprar accions a les borses de tot el món i un llarg etcètera.


Esconstata que el nivell tecnològic que gaudim en la nostra vida privada, és molt superior al que ens proporcionen en el nostre entorn laboral. És una contradicció el fet que, partint d’un pressupostsuperior i d’una finalitat clarament lucrativa, no vegin la necessitat d’estar a l’alçada a nivell tecnològic.

Aquesta mancança pot fer que empreses amb el mateix know how de negoci que els seuscompetidors, siguin no solament més eficients sinó més eficaces .

Un primer avantatge que aporta la tecnologia és el fet de poder compartir informació. En l’àmbit privat tenim moltes eines que ensajuden a construir xarxes de coneixement , de lleure, ... (faceebok, twiter, linkedin, ...). Podem assistir a classes magistrals de les millors universitats del món mitjançant els MOOChttp://www.bdpa-detroit.org/portal/index.php/comittees/high-school-computer-competition-hscc/29-education/57-moocs-top-10-sites-for-free-education-with-elite-universities.htmlhttp://www.apple.com/education/ipad/itunes-u/

https://www.miriadax.net/
Podem tenir accés a grans bases de dades

http://ec.europa.eu/digital-agenda/en/making-big-data-work-europe


Tenir accés al millor...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • negociso
  • Negocis
  • Negocis
  • negocis
  • Negociso
  • negocis
  • Negociso
  • negocis

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS