Apocalypse Now

Páginas: 4 (811 palabras) Publicado: 4 de marzo de 2013
HITLER, EL REINADO DEL MAL:
Hitler era un nen nescut a Linz, Austria, patia maltractaments per part del seu pare i odiaba la relació que tenien el seu pare i la seva mare ja que eren tiet i neboda.El seu somni desde jove era ser artista. Després de la mort de la seva mare desidèix viatjar a Viena per buscar feina i dedicar-se a la pintura. Però no es acceptat a l’acadèmia de Belles Arts. Els18 anys marxa cap a Munich després de rebre la seva arència un cop allà s’entera de que ha exclatat la primera guerra mundial i desidèix perticipari. Un cop a la guerra, sobreviu al babtisme de foc iel nombren cabo i rep la creu de ferro al mèrit. En un atac amb gas mostaza és ingresat pels efectes a l’hospital i allà és informat que Alemanya s’ha rendit i la guerra s’ha acabat.
Torna a Munichque es liderada per un partit comunista. Ell desideix investigar el partit obrer Aleman. Allà Hitler comença a fer els seus primers discursos contre els socialistes i comunistes i això fa que cadavegada més gent l’escolti. Acudeix Ernst Hanfstaengel un noble de Babiera que l’hi demana que fasi discursos debant la nobleza per tenir el seu recolzament. I és en aquest moment quan Hitler comença adesdenvolupar la seva imatge i a trectar amb gent de la nobleza.
Amb l’ajuda d’aquests nobles comença a modernitzar el seu partit i contracte el capità Ernst Röhm perquè sigui el seu escoltapersonal. Hitler obliga al lider del parit nacionalista que el fasi el seu succesor però el primer ministre de Babiera l’obliga a cancelar els seus discursos per la violència i l’agitament de la gent. Peròles SA augmenten la seva violència i Hitler acudeix a veure a Fritz un periodista que en tot moment està en contre d’ell. Fritz i el primer ministre de Babiera s’alien i en un cervesaria de Munish volenunir tot els pertits de dretes per fer-se amb Berlín però Adolf s’antera dels seus plans i acudeix a la cerveseria junt el  Erich amb la intencío de dirigir el cop , amanazant a altres liders...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Apocalypse now
  • Apocalypse now
  • Apocalypse now
  • Apocalypse Now: El Destino De Un Soldado
  • Ensayo película apocalypse now
  • Reseña de la pelicula apocalypse now
  • Critica Apocalypse Now
  • Resumen apocalypse now

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS