Apple

Páginas: 6 (1466 palabras) Publicado: 18 de abril de 2013
3. Estudi de mercat d’Apple
3.1. Any 2010
Aquest mateix es donava la noticia de que Steve Jobs deixava l’empresa per raons de salut, però això no va fer que les vendes del 2010 anessin a pitjor.
Les ventes de productes Apple han augmentat les seves vendes en un 77%, la qual cosa confirma que aquest any ha estat el millor any de la companyia, un avanç sustentat en les vendes de iPhone, iPad,iPod, els portàtils i sobretaules Mac i la seva tenda d’aplicacions i continguts AppStore.
L’augment de vendes sobretot de terminals intel·ligents com iPhone 4 marquen la tendència de l’augment de consum d’Internet a través de terminals mòbils, la qual cosa confirma que la tendència a l’ús de connexions a Internet a través de mòbil està en augment i a poc a poc es convertirà en alguna cosahabitual o fins i tot imprescindible.
Els beneficis nets vans ser d’aproximadament 12 bilions de dòlars, superant amb força els 8 bilions que sumen totes les altres companyies i empreses del sector com Nokia o Motorola a més de HTC i Sonny Ericsson.
Dividim el total de les vendes de en els productes més venuts de la marca:
Mac (sobretaula i portàtils). De sobretaula es van vendre 4,33 milionsaugmentant un 43% respecte la xifra de l’any anterior. De portàtils es van vendre 9,33 milions d’unitats augmentant un 11% la xifra de l’any anterior. La suma d’ambdós ascendeix a 13,66 Macs venuts.
Softwares. Van augmentar un 7% respecte el 2009, passant de 2,41 milions a 2,57 milions de sistemes operatius venuts.
iPhone 4. A començaments d’any s’esperava arribar a 11 milions d’unitats venudesper a finals del 2010. Després del seu llançament va obtenir 1,7 milions al tercer dia. A la setmana ja sumava uns 5 milions d’unitats venudes aproximadament. A l’octubre Apple ja contava amb 12 milions de iPhones venuts. Finalment, l’últim trimestre de 2010 va concluir amb 39,95 milions d’unitats venudes. Apple va augmentar de forma molt cosiderable les seves expectatives de vendes de començamentd’any.
iPod. Al llarg de l’exercici financer del 2010 d’Apple es van arribar a vendre 50,34 milions de dispositius de so i imatge.
________________________________________________________________
Com podem veure els iPads no apareixen fins al començament del 3r trimestre del i amb un molt bona acceptació per part dels consumidors.
El recompte del softwares els comptabilitzem al final del’any ja que l’empresa lis treu importància i no realitzen una divisió en trimestres.

3.2. Any 2011
El gegant tecnològic Apple ha tancat aquest any fiscal 2011 amb xifres rècord gràcies a la forta demanda dels seus populars dispositius impulsats pel mort Steve Jobs. No obstant això, Wall Street ha castigat a l'empresa de Silicon Valley perquè els analistes esperaven un creixement encara major.Durant l'últim trimestre les vendes d'iPhone no van complir amb les expectatives del mercat, segons les dades presentades aquest dimarts per la companyia.
Amb el tancament de setembre, la companyia conclou un fenomenal exercici fiscal 2011, elevant els ingressos anuals a més de 78 milions d'euros i elevant el benefici a més de 18.000 milions d'euros. Aquestes xifres suposen un increment debeneficis de gairebé un 85% i un augment d'ingressos de gairebé un 66% pel que fa a 2010.
Juntament amb el tancament fiscal, Apple també ha donat a conèixer els resultats del seu quart trimestre fiscal en 2011. De juliol a Setembre d'aquest any, Apple va guanyar uns beneficis nets de 4.820 milions d'euros, més d'un 50% més que durant el mateix període de 2010.
Els productes iPod, iPhone i iPad segueixentenint molta acceptació entre el públic. En concret, els iPad van establir un nou rècord de venda en aquest últim trimestre amb més d'11 milions d'unitats venudes. Els iPhone i els Mac segueixen tenint molta demanda. L'únic dispositiu en decadència és l’iPod les vendes del qual han descendit un 27% pel que fa al mateix període de 2010.
La companyia de Silicon Valley, assegura que és el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Apple
  • apple
  • Apple
  • Apple
  • Apple
  • Apple
  • apple
  • Apple

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS