aprenda a jugar a volley

Páginas: 3 (527 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2014




COM APRENDRE A JUGAR
A VOLLEY?














Oscar Porras
1B
INS Narcís Monturiol
E.Física
7-11-2014







Per aprendre a jugar a un esport col·lectiu com elvolley, el que hem de fer primer es practicar la nostra tècnica individual abans de posar-lo en pràctica amb altres companys. Per tant, per començar a aprendre a jugar volley, tindriem que practicarels moviments bàsics d'aquest esport com els seus tocs principals, pases, la posició correcta que hem de tenir per no perdre l'equilibri i rematar millor la pilota... Aquesta tècnica individualsempre és pot anar millorant amb exercicis com anar tirant la pilota enlaire practicant els diferents tocs de la pilota, o jugar contra la paret.
Un cop aconseguit tenir un nivell bàsic de tècnicaindividual, podem començar a practicar amb un company, passant-la entre nosaltres o tornant-li les rematades que ell fa. En aquest apartat no sempre sabràs on va la pilota, com quan practiques sol, pertant milloraràs els reflexes, el control de la pilota o com direccionar be la pilota. Quan hem arribat a uns resultats òptims en aquests exercicis, afegirem més persones al joc, per anar pujant ladificultat de l'exercici per superar-nos a nosaltres mateixos. Així, sense donar-nos compte, acabarem jugant be en equip aprenent a que tots els jugadors toquin be la pilota per fer jugades.
Arribat aaquest punt, es quan comença la diversió en el joc, quan començem a jugar en equip, tot i que encara no fa falta un equip rival. Apartada la tècnica individual, hem de començar a practicar la tàcticadel volley, en el que aprendrem les jugades principals d'aquest esport per efectuar-les correctament . Per això tindrem que saber una mica més de les regles del joc, les diferents posicions de lesjugadores... per que no tot es pràctica en un esport. En aquest moment del nostre aprenentatge es quan la peça de l'entrenador es fa més notable, ja que sera el que a més d'ensenyar-nos la tàctica, ens...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aprender a Jugar y Aprender Jugando
  • Aprender A Jugar Y Aprender Jugando
  • Aprendiendo jugando
  • JUGAR A APRENDER
  • Aprendo jugando
  • Aprendo Jugando
  • Aprender Jugando
  • Aprender jugando

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS