apuntes historia

Páginas: 3 (694 palabras) Publicado: 4 de mayo de 2014
GUIÓ:
-CONJUNTIVITIS: és la inflamació de la conjuntiva, membrana mucosa que recobreix l'interior de les parpelles dels vertebrats, i que es propaga a la part anterior del glòbul ocular.CONJUNTIVITIS: Segons la seva etiologia es poden classificar com:
Eubacterianes, caracteritzades per secreció abundant i groguenca i formació de papil·les en la conjuntiva palpebral. Es tracten amb higieneocular i antibiòtics tòpics.
Víriques, que són les més freqüents, produïdes generalment per adenovirus, amb menys lleganyes i possible afecció corneal dolorosa. Són molt contagioses i habitualmentremeten espontàniament, tot i que s'acostuma a descriure un tractament simptomàtic tòpic (antiinflamatoris) i rentatges freqüents.
Al·lèrgiques, que normalment són estacionals i es diferencien pel picorfort i les lleganyes mucoses. Sovint es presenten juntament amb rinitis.
Per cossos estranys o traumàtiques.
-CONJUNTIVITIS: és una infecció molt freqüent i per tant no està registrat el nombre decasos.
CONJUNTIVITIS: manifestacions comunes (enrogiment, sensació de cos estrany, plor) i d'altres segons la seva causa (lleganyes matinals en les infeccioses, ganglis augmentats en les víriques,picor en les al·lèrgiques, etc), amb una duració d'1 a 3 setmanes.
CONJUNTIVITIS: La conjuntivitis té molts diagnòstics, però en la majoria dels casos és el resultat d’una infecció per un virus o unbacteri o per un reacció al·lèrgica.
CONJUNTIVITIS: El tractament és tòpic, excepte en ocasions comptades, per la qual cosa la medicació s'aplica a través de col.liris o gotes, gels oftàlmics, ungüentsi cremes. Poques vegades es fa per mitjà de medicaments orals o sistèmics, ja que solament s'utilitzen en casos extrems, com les cremades.
SIDA:
-SIDA: és una malaltia infecciosa causada pel virusVIH, que cursa amb una profunda alteració de la immunitat cel·lular, la qual afavoreix la instauració d'altres infeccions i malalties de pronòstic clínic greu.
SIDA: només es pot transmetre a partir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Apuntes de la Historia
  • Apuntes de Historia
  • Apuntes Historia
  • Apuntes de historia
  • apuntes historia
  • Apuntes de historia
  • apuntes historia
  • apuntes historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS