apunts

Páginas: 3 (530 palabras) Publicado: 7 de enero de 2015
Pràctica1: Oliver Aguirre, Ivan Kovalov, Youssef Yaagoubi el Yaakoubi.
Equador:
1-Regió:
Aquest país es troba situat a la regió de Llatinoamèrica.
2-PIB:
Com indica la pagina de Nacions Unides,Equador té un PIB de 9,997.96 $.Tot i no ser el PIB menor de la regió, podríem considerar que segueix sent un país amb unes dades econòmiques mediocres, en comparació a altres països com Peru amb unPIB de 11,279.88$ o la República Bolivariana de Veneçuela amb 17,066.62$ que dobla aquestes dades i fan veure les abundants necessitats econòmiques de l’Equador.
3-IDH:
Com indica la pagina deNacions Unides, Equador té un IDH de 0.711. Aquest IDH considerat ALT se situa en la posició numero 98. Encara que aquest país consti d’un IDH alt, podem observar com encara té un llarg recorregut perpoder assolir unes condicions pròpies dels països benestants. La situació d’Equador ens mostra una progressiva millora en aquest indicador mostrant una gran semblança amb altres països de la mateixaregió com Colòmbia amb un índex exactament igual de 0.711, o Peru amb un IDH una mica superior, 0.737
Dinamarca:
1-Regió:
La regió de Dinamarca és Europa.
2-PIB:
El producte interior brut deDinamarca en el segon trimestre del 2014 ha caigut un -0,3% respecte al primer trimestre del 2014, taxa que és igual a la d'aquest trimestre.
La variació interanual del PIB ha estat del 0%, 15dècimes menor que la del primer trimestre del 2014, quan va ser del 1,5%.
La xifra del PIB en el segon trimestre del 2014 va ser de 62.488.000 d'euros, de manera que Dinamarca es situava com l'economianúmero 15 en el rànquing de PIB trimestral dels 33 països que publiquem.
Dinamarca té un PIB Per càpita trimestral d'11.100 € euros, de la mateixa manera que en el trimestre anterior.
Si ordenem elspaïsos que publiquem en funció del seu PIB per càpita trimestral, Dinamarca es troba en molt bon lloc pel que fa al nivell de vida dels seus habitants, ja que ocupa el lloc número 4 de la taula de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Apunts
  • apunts
  • APUNTS
  • apunts
  • Apunts
  • apunts
  • Apunts
  • Apunts Romanticisme

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS