aquiler

Páginas: 2 (315 palabras) Publicado: 6 de septiembre de 2014
1. FITXA TÈCNICA (30%)1

Autor: MARTI , Andreu
Títol: En diuen tres catorze
Editorial: Cruïlla
Col·lecció: Gran Angular
Any i lloc de publicació: 1997, barcelona
Datade l’última edició: 2007
Número de pàgines: 190

Dedicatòria del llibre: Si el llibre té una dedicatòria, copieu-la i digueu què us sembla que l’autor/a vol dir amb allò quehi ha escrit.

2. TREBALLEM EL LLIBRE (50%)

1. Es una jove investigadora, que casualment, li va passar un fet que ni ella mateixa s’ho creia . Per una visita l seu despatx, de una menor, la denunciava l’assassinat de la seva amiga per part del seu pare . , a mes que era un maltractador de la mare y del gos de la casa. Que al anar a la casad’amagada va poder comprovar de casualitat, que el denunciat assassina de un tret a una persona. Ara si que tenia proves perquè havia fotografiat las imatges del fet . Després, de unembolic sobre tot de ser descoberta pel assassí, al final aconsegueix, que la policia, detingui a aquesta persona, per ser una persona molt perillosa , que havia matat al seusoci , pels diners,. El era pintor y es dedicava a falsificar quadres.
2. Las fotografies del assassinat, com es veu que la jove tres catorze es tota una dona valenta , quearrisca la seva vida , per una bona investigació. I sobre tot que la informació ha estat donada por una menor, que per ser petitona, de vegades no son molt fiables .
3. Si , esde fàcil lectura i compressió, a mes es entretingut, i didàctic en el coneixement de certes persones , que per diners son capaços de matar

3. TREBALLEM A CLASSE (10%)
Crecque com sempre he triat un bon llibre , de fàcil lectura , i que me agrada aquest gener, la novel·la, sobre una investigadora jove i dona , S’ha passat el temps ràpid, -.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aquiles
  • Aquiles
  • Aquiles
  • Aquiles
  • aquiles
  • AQUILES
  • Aquiles
  • aquiles

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS