Arduino

Páginas: 2 (280 palabras) Publicado: 12 de enero de 2013
ARDUINOS
Un Arduino és un microcontrolador programable que permet introduir el codi de programa i executar-lo. Per fer-ho utilitza una sèrie de pins d’entrada i de sortida peron rep o envia informació als elements connectats. Aquests pins poden ser digitals o analògics: en els pins digitals aquesta informació només pot prendre dos valors, 0 i 1; enels pins analògics la informació pren qualsevol valor comprès entre un màxim i un mínim.
Els Arduinos disposen d’un software propi amb el que es programen utilitzant unllenguatge basat en el C++. El codi de programació que executarà l’arduino serà introduït per un port USB des de l’ordinador. Els arduinos es poden comunicar entre ells apartir d’unaxarxa wi-fi o d’una connexió bluetooth, per tal de realitzar funcions complexes.
Arduino Mega- ADK
L’arduino ADK és una placa electrónica que es troba constituïda pelmicroprocessador Atmega2560 el qual consta de 256KB de memòria flash de programació. Les característiques principals d’aquets arduino són:
-La disponibilitat d’un interface host USBper poder-hi connectar telèfons mòbils basats en android.
- Té 54 entrades/ sortides digitals, 16 entrades analògiques ,4UARTs(portes serials) així com un oscil·lador de vidrede 16MHz, una connexió USB, i un botó per tal de resetejar-lo.
Arduino Uno
L’arduino Uno es una de les primeres plaques electròniques va desenvolupar aquesta empresa, estàconstituïda pel processador ATmega328,que disposa de 35KB de memòria flash de la qual 0.5KB els utilitza el gestor per arrancar(bootloader). Les característiques principals del’arduino uno són:
* L’existència 14 entrades/sortides digitals, 6 analògiques, una connexió USB, un connector d’alimentació, una capçalera ICSP i un botó amb la funció de Reset.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Arduino
  • Que es arduino
  • Arduinos
  • ARDUINO
  • Arduino
  • Arduino UNO
  • Arduino
  • arduino

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS