Areas Del Cubo

Páginas: 4 (955 palabras) Publicado: 28 de enero de 2013
Física sèrie 4

PAU. Curs 2005-2006
— Feu el problema P1 i responeu a les qüestions Q1 i Q2. — Escolliu una de les opcions (A o B): feu el problema P2 i responeu a les qüestions Q3 i Q4 de l’opcióescollida. En total cal resoldre dos problemes i respondre a quatre qüestions. — Cada problema val 3 punts (1 punt per cada apartat). Les qüestions Q1 i Q2 valen 1 punt cadascuna. — Cada qüestió del’opció A val 1 punt. — Les qüestions de l’opció B puntuen entre totes dues un mínim de 0 punts i un màxim de 2 punts. Cada qüestió de l’opció B consta de dues preguntes, amb tres respostes possibles acada pregunta, de les quals només una és correcta. Una resposta encertada val 0,50 punts, una resposta en blanc val 0 punts i una resposta errònia val –0,25 punts.

1

Districte universitari deCatalunya

Generalitat de Catalunya Consell Interuniversitari de Catalunya Organització de Proves d’Accés a la Universitat

P1. En una atracció de fira, una vagoneta de massa M = 300 kg arrenca delrepòs en el punt A i arriba al punt B amb una velocitat de 10 m·s–1, després de recórrer el circuit representat en la figura. Preneu g = 10 m·s–2 i calculeu: a) El treball fet pel pes de la vagonetades del punt A fins al punt B. b) La quantitat de calor alliberada, com a conseqüència del fregament, en el descens de A a B. c) El valor de la força de contacte entre la vagoneta i el punt B de lapista, si tenim en compte que el punt B és el punt més baix d’un arc de circumferència de 6 m de radi.

Q1. Un disc es posa a girar des del repòs. En els primers 40 s augmenta la seva velocitat angularde manera uniforme i gira 10 voltes senceres. Calculeu les components intrínseques (normal i tangencial) del vector acceleració per a un punt del disc situat a 15 cm del seu centre, quan fa 15 s ques’ha iniciat el moviment.

Q2. Si la intensitat del camp gravitatori a la superfície de la Lluna és gL, a quina altura sobre la superfície de la Lluna la intensitat del camp gravitatori val...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Area del cubo
  • Area Del Cubo
  • Estudio de area cuba
  • Areas Y Volumenes Cubo Paralelepiedo Cilindro Y Cono
  • cubos
  • Cuba
  • CUBA
  • Cuba

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS