Argumentación

Páginas: 2 (292 palabras) Publicado: 7 de mayo de 2011
ANIMALS DE COMPANYIA

Una mascota no és solament això, per a les persones és un animal de companyia al que cal estimar com un membre més de la família. Els animalsdomèstics aporten companyia, retornen sobradament l'afecte que reben. Però encara així hi ha persones que es desfan d'ells sense pensar en totes les conseqüències que aixòcomporta.

Cada any moren molts animals al ser atropellats en la carretera.
Per això cal impedir que siguin abandonats, ja que els animals també tenen sentiments i ho passen moltmalament al sentir-se sols.

Un dels animals més abandonats és el gos. La gent els veu en les botigues i s'encapritxa amb ells, ja que com són petits fan gràcia. Peròdesprés creixen i molta gent es penedeix d'haver-los comprat.

Una de les causes mes grans de l'abandonament són les vacances, quan la gent ha de sortir de viatge la sevamascota és un gran entrebanc, per això la solució mes fàcil que troben és deixar-los abandonats.

A part de tot indueixen a passejar a persones poc predisposades a fer-lo, ifins i tot poden servir de valuosa ajuda per a les persones que pateixen problemes psicològics o llargues malalties.
També ajuda que nens i joves aprenguin els necessarisconceptes de rutina i responsabilitat, ja que han de cuidar-los, treure'ls a passejar...
Algunes de les preguntes que podríem fer-nos respecte a les nostres mascotes són:- Com ens portem amb les nostres mascotes?
- Les alimentem i mantenim adequadament?
- Les duem les vegades que corresponen al veterinari?
- Els proporcionem un espai iel temps suficient perquè puguin divertir-se?

Per això abans de desfer-nos de la nostra mascota tindríem pensar si ens agradaria que ens fessin això a nosaltres.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Argumentacion
  • Argumentacion
  • La Argumentacion
  • La Argumentación
  • Argumentación
  • QUE ES LA ARGUMENTACION
  • Argumentacion
  • Argumentación

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS