Argumentos Universales Del Cine

Páginas: 2 (364 palabras) Publicado: 15 de noviembre de 2012
A la historia del cinema, podem trobar el que s’anomenen Arguments Eterns del Cinema. Aquests arguments son 21, i totes les pel·lícules de la historia, estan constituïdes, voluntària oinvoluntàriament, per un d’aquests 21 arguments universals.
El Cigne Negre
En aquesta pel·lícula podem trobar l’argument etern del desdoblament.
Com ens diu el llibre la semilla inmortal “concibe eldesdoblamiento del yo como una siniestra premonición de la muerte propia, objetivada en figures inquietantes, de sombra o de espejo”.
Podríem dir que aquesta pel·lícula, te una gran influencia de El extraño casodel doctor Jekyll y Mr.Hyde. Aquesta narra que l’anima de tota persona es dual, on apareix la part negativa de la seva personalitat que ve acompanyada d’una metamorfosis del seu cos, com es en el casdel Cigne negre, que comença a veure la part fosca de la seva personalitat, a la que se li atribueix la personalitat del cigne negre, fins al punt que la protagonista creo que realment s’estàconvertint en un cigne, fins acabar amb la seva pròpia mort.
El discurs del rei
L’argument etern al qual esta relacionada aquesta pel·lícula es tracta del Intrús benefactor.
Arguments
 Universals
 al Cine

 

 
Es tracta d’una persona nascuda en la reialesa, però no ensenyada per ser rei, però a partir de l’abdicació de seu germà, li es assignat el paper de Rei. En una època en laque es declarada la guerra entre Anglaterra i Alemanya, hi haurà la necessitat d’un líder per part d’una comunitat en crisis, com ens diu el llibre la Semilla Inmortal.
Es en aquest moment, on el reihaurà de lluitar contra el seu dolor íntim, en aquest cas el tartamudeig, i poder realitzar un gran discurs alhora de comunicar al seu país, la entrada en una guerra.
L’escriptor
Esta relacionadaamb l’argument etern “En el interior del laberinto”.
Podríem dir que el laberint seria la casa, tan oberta per grans finestres, però alhora tancada, ja que es troba en una zona molt solitària d’una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Argumento de cine
  • Argumentos cine
  • Argumento en Cine
  • temas y argumentos de obras universales
  • Historia Cine Universal
  • Literatura universal del siglo xx. política. ideas revolucionarias. argumento
  • Argumentos
  • argumentos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS