Arquitecto Tecnico

Páginas: 95 (23695 palabras) Publicado: 23 de julio de 2012
C O M P LEM EN TA R I D E P R O JEC TE D E X A R X A D E D R EN A TG E D EL C A R R ER C EN TR E I ESC A LES C A R R ER N O U D EL C A SC D E C A PD EPERA .

PROMOTOR: Ajuntament de Capdepera

SITUACIÓ: Terme Municipal de Capdepera

AUTOR DEL PROJECTE: ANTONIO BOLSA ENFEDAQUE
Arquitecte Tècnic

ÍNDEX GENERAL
DOCUMENT Nº 1: MEMÒRIA I ANNEXES

1.1.- MEMÒRIA
1.1.1.- Antecedents 1.1.2.-Objecte del Projecte 1.1.3.- Descripció de les obres 1.1.3.1.- Situació actual 1.1.3.2.- Solució proposada 1.1.4.- Documents del projecte 1.1.5.- Termini d’execució 1.1.6.- Termini de garantia 1.1.7.- Classificació del contractista 1.1.8.- Pressupost de les obres 1.1.9.- Revisió de preus 1.1.10.- Declaració d’obra completa 1.1.11.- Compliment de normativa 1.1.12.- Seguiment arqueològic durant lesobres 1.1.13.- Conclusió

1.2.- ANNEXES
1.2.1.- Estudi Seguretat i Salut. 1.2.2.- Pla d’obra 1.2.3.- Tractament de residus. 1.2.4.- Annex Fotogràfic 1.2.5.- Reportatge fotogràfic estat xarxa de sanejament.

DOCUMENT Nº 2: PLÀNOLS
1.- Situació general 2.- Demolicions i moviments de terres 3.- Xarxa de sanejament 4.- Xarxa d’aigua potable 5.- Detalls 6.- Perfil longitudinal xarxa desanejament

DOCUMENT Nº 3. PLEC DE CONDICIONS TÈCNIQUES PARTICULARS

DOCUMENT Nº 4: PRESSUPOST
4.1.- CUADRE DE PREUS Núm. 1 4.2.- CUADRE DE PREUS Núm. 2 4.3.- PRESSUPOST I AMIDAMENTS 4.4.- RESUM DE PRESSUPOST

COMPLEMENTARI DE PROJECTE DE XARXA DE DRENATGE DEL CARRER CENTRE I ESCALES CARRER NOU DEL CASC DE CAPDEPERA.

DOCUMENT Nº 1 – MEMÒRIA I ANNEXES

DOCUMENT Nº 1: MEMÒRIA I ANNEXES COMPLEMENTARI DE PROJECTE DE XARXA DE DRENATGE DEL CARRER CENTRE I ESCALES CARRER NOU DEL CASC DE CAPDEPERA.

MEMÒRIA

DOCUMENT Nº 1: MEMÒRIA I ANNEXES

COMPLEMENTARI DE PROJECTE DE XARXA DE DRENATGE DEL CARRER CENTRE I ESCALES CARRER NOU DEL CASC DE CAPDEPERA.

1.1.- MEMÒRIA

1.1.1.- Antecedents: Aquest projecte es redacta per encàrrec del consistori de Capdepera, per a substituir imillorar en tant que sigui possible la xarxa de sanejament i d’aigua potable del carrer Centre de Capdepera, degut al seu estat de deteriorament.

1.1.2.- Objecte del Projecte: L’objecte del projecte és definir tècnicament les obres necessàries per a la retirada i substitució de les xarxes de fibrociment de sanejament i aigua potable existents en el carrer Centre.

1.1.3.- Descripció de les obres:1.1.3.1.- Situació actual : En el carrer objecte d’aquest projecte existeix actualment una xarxa de sanejament formada per una canonada de fibrociment de 300 mm diàmetre i una xarxa d’aigua potable formada per una canonada de fibrociment de 110 mm de diàmetre i una altra canonada de fibrociment de 160 mm de diàmetre. Durant l’execució de les obres que s’estan duent a terme als carrers dels voltantsdel carrer Centre s’ha observat el mal estat en que es troben les canonades esmentades, principalment la canonada de sanejament de 300 mm. A causa d’aquest fet, l’ajuntament de Capdepera ha decidit aprovar i ordenar la realització d’aquest projecte i la seva execució. A l’annex nº 5 s’adjunta un informe de l’estat en que es troba la canonada de sanejament de 300 mm de fibrociment. Cal recalcar,tal i com apareix a l’annex nº 1 anomenat “Estudi de seguretat i salut”, que abans d’iniciar-se la retirada de les canonades existents de fibrociment s’haurà d’haver realitzat i visat un pla de gestió de residus específic per a la retirada de fibrociment. Les noves xarxes proposades, les quals aniran des de la cantonada del carrer Centre amb el carrer Major fins a la cantonada del carrer Centre ambel carrer Estrella, donaran continuïtat i sortida a les xarxes existents a la resta del carrer. Pel que fa als serveis existents en aquest moment , tant l’enllumenat com baixa tensió i telèfon es distribueix mitjançant xarxes aèries i soterrades i no està previst la seva modificació.

1.1.3.2.- Solució proposada: En aquest projecte es detallen les obres de substitució de les xarxes existents...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Arquitecto Técnico
  • Arquitecto Técnico
  • arquitecto técnico
  • Arquitecto Técnico
  • arquitecto tecnico
  • Arquitecto Tecnico
  • Arquitecto tecnico
  • Arquitecto Técnico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS