Arrendament

Páginas: 2 (385 palabras) Publicado: 18 de marzo de 2012
ANTECEDENTS:
1.- Que D. Lluis Molina, estar interessat en l´arrendament de l´apartament 3-4 situat en el carrer Segle xx, amb l´objecte de destinar-ho única i exclusivament com a vivenda-apartament3-4 en el carrer Segle xx, amb l´objecte com a vivenda apartament temporal per proximitat i per fins estudiantils i de feina.
2.- Que ambas parts han convingut formalitzar el present contracte deARRENDAMENT PER US DISTINT A VIVENDA, subjects als seguents:

ESTIPULACIONS:
PRIMERA: LEGISLACIO APLICABLE.- El present contracte d´arrendament s´otorga conforme a l´establert en la vigent lleid´Arrendaments urbans de 24 de noviembre de 1994 i es regirá pel disposat en el present contracte, en el seu defecte per lo disposat en el titol III i supletoriament pel Codi Civil.
SEGONA.- OBJECTE.Constitueix el present contracte i arrendament per temporada de l´apartament, situat a Barcelona, al carrer Segle xx 17, 3-4 que es destinara única i exclusivament a us de residencia de l´arrendatari icompanys de pis en periodes per estudis i treball, durant tres mesos, i amb expressa prohibicio de destinar-ho a vivenda permanent del arrendatari y/o familia.
Constitueix aixi mateix objecte delpresent contracte, vinculat inseparablement a la vivenda per scedir-se amb carácter accesori a la mateixa, el mobiliari que es relaciona en inventari anexe al present contracte.
TERCERA.- DURACIO.- Elpresent contracte començara a regir el dia 1 de Gener del 2012, concertant-se l´arrendament per la TEMPORADA que va des de la data indicada fins el 1 d´Abril.
Si dins els quinze dies seguents a la datade vençiment del contracte, o d´algunes de les seves prorrogues, en el seu cas , l´arrendador no notifica a l´arrendatari la terminacio de l´arrendament , requerint-lo pel seu desallotjament del´apartament i l´entrega a la lliure disposicio de la propietat, s´entendra que existeix tacita reconduccio, quedant porrogat l´arrendament MES a MES conforme a l´establert en l´art. 1581 del Codi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • CASOS DE ARRENDAMENTO TOBO DFERWEFNVI
  • Contarto arrendamento
  • codi civil arrendament
  • Análise de proposta de lei de arrendamento urbano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS