Arte Paleocristiano

Páginas: 2 (420 palabras) Publicado: 27 de enero de 2013
Judith Cacho
1r Bat
Arbres sintètics
Arbres sintètics, la solució a l'escalfament global ...
El CO2 és considerat el principal gas causant de l'escalfament global. En gran part, el seu origenestà en la crema de combustibles fòssils (carbó, gas, petroli, fusta), utilitzat, per exemple, per impulsar vehicles i avions.



El CO2 és absorbit de forma natural pels boscos i l'oceà. No obstantaixò, el cicle natural del carboni es pot alterar per l'emissió artificial de grans quantitats d'aquest gas. En superar la capacitat d'absorció natural, a la qual cosa no ajuda el fet que lasuperfície de boscos a tot el planeta sigui cada vegada menor, el CO2 s'acumula a l'atmosfera produint el conegut com a efecte hivernacle.

Klaus Lackner, geofísic i inventor dels arbres sintètics

Segonsel seu inventor, el doctor Klaus Lackner, geofísic del Centre d’Enginyeria de la Terra de la Universitat de Columbia a Nova York, ens afirma que aquestes màquines estan estructurades com torres d’altatecnologia amb materials especials absorbents i amb branques similars a les
d'un pi, amb agulles fetes de material plàstic capaç d’absorbir el diòxid de carboni a mesura que flueix l'aire, però auna velocitat gairebé mil vegades més ràpida, i de la mateixa manera que fan els arbres naturals, mantenir-lo al seu interior. Un dels avantatges d'aquests arbres sintètics respecte als naturals és quenecessiten la llum solar per a funcionar.

Els arbres sintètics atraparien el CO2 amb un filtre on seria comprimit com a diòxid de carboni líquid, fet que possibilitaria enterrar-lo iemmagatzemar-lo a la profunditat de la terra.

Cada màquina creada d'aquesta manera comptaria amb 30 filtres que en total farien uns 2,5 metres d'alçada i un metre d'amplada, i podria absorbir una tona de diòxidde carboni al dia. Això permetria eliminar una quantitat de gas equivalent al que produeixen 20 cotxes.
A partir d'aquestes estimacions, es necessitaria milions d'unitats d'arbres sintètics...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Arte paleocristiano
  • Arte Paleocristiano
  • Arte paleocristiano
  • arte paleocristiano
  • Arte paleocristiano
  • Arte paleocristiano
  • El Arte Paleocristiano
  • Arte paleocristiano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS