Arte Romanico

Páginas: 2 (413 palabras) Publicado: 31 de enero de 2015
1.Quins trets de la personalitat de Lluc Daifa l’ajudaren a descobrir l’estructura, funcionament i importància de ses feixes?
És valent, no te por, i no es rendeix mai.

2.Compara l’estil de vidade la família de Lluc Dailfa amb la teva família. Posa un poc d’imaginació i compara la despesa energètica (anomena electrodomèstics, eines de camp, mitjans de transport, etc.) de les dues famíliesal llarg d’un dia.
La família d’en Lluc viu al camp, i tota família viu a la mateixa casa, en canvi la meva viu a cases separades i son pisos. Ells (la família d’en Lluc Daifa) no tenenelectrodomèstics moderns, com ara la rentadora o el forn elèctric. Les eines de camp que utilitzen son les que utilitzen ara també els pagesos d’Eivissa. Els mitjans de transport no son els mateixos, ara hi hacotxe, bus, abans hi havia animals per transportar-se amb carros o sense.

3.Com funcionaven se Feixes? Fes-ne un dibuix esquemàtic.4.Compara se Feixes de Lluc Daifa amb se feixes d’avui en dia. Reflexiona sobre les causes i les conseqüències d’aquest canvi tant evident.
Pot ser, per començar a no ser utilitzades, s’han anat fentmés pobres, i en conseqüència d’això hi han anant havent menys horts (això es una hipòtesi meva...).

5.Cerca informació sobre la següent entitat: GEN-GOB.
-Quins són els seus objectius?
Són ladefensa, la divulgació i l’estudi de la naturalesa i del medi ambient de les Illes Balears.
-Anomena tres campanyes en les quals estiguin treballant.
1.No al Macro-Port.
2.Salven s’Aqüeducte.
3.Ses Feixes sense ciment.
-Creus que és important que existeixi una organització d’aquest tipus? Per què?
Si, perquè és la que se preocupa per la naturalesa de les nostres illes, perquè denuncia lesinfraccions contra la naturalesa i perquè s’encarrega de difundir coneixements de la natura de les nostres illes com per exemple amb aquest llibre per als nins.
-Té un logotip? Com és?
Si, es així:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Arte romano
  • El arte romano
  • Arte Romano
  • Arte Romano
  • Arte romanico
  • Arte Romanico
  • arte romano
  • Arte Románico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS