Arte

Páginas: 4 (998 palabras) Publicado: 27 de octubre de 2014
Ressenya “In a savage land”
Fitxa Tècnica
Títol: In a Savage land Any: 1999
Duració: 115 min.
País: Austràlia
Director: Bill Bennett
Guió: Bill Bennett i Jennifer Bennett
Musica:David Bridie Fotografia: Danny Ruhlmann Actors: Rufus Sewell, Martin Donovan, Maya Stange, Max Cullen, John Howard, Andrew S. Gilbert, Marshall Napier, Don Barker, Susan Lyons.
Productora:Hollywood Partners Gènere: Drama, Aventura / Inspirat en fets reals
L’obra de Bill Bennett, “In A Savage Land”, ens situa al marc de la segona guerra mundial (1939), durant aquests anys la culturaestablerta a les societats modernes era extremadament masclista i això denotarà el de venir de la pel·lícula.
A l’inici de la pel·lícula ens presenten els 2 personatges principals que són el Dr. Phillipi Evelyn, la seva dona. Ambdós són antropòlegs interessats en l’obra de Malinoski (fundador de l’antropologia social i de la metodologia de “l’observador participant”) i prenen la decisió de fer unviatge a les Illes Trobriand per tal de fer una etnografia sobre el comportament sexual dels natius.
Emprenen el viatge a les Illes Trobriand per tal de fer treball de camp, i es troben que tot elque veuen és exactament com Malinoski ho havia descrit a la seva obra. (Poner Obra) Phillip i Evelynn comencen a recollir dades a partir de l’observació i de fotografies majoritàriament, s’interessenper la vida social i tracten de submergir-se al màxim en la cultura dels indígenes.
Ara be, tots dos tenen ideals semblants i comuns però els separa el mètode que cadascú te de treballar sobre elcamp. Per un costat, Phillip, només es fixa i s’interessa per la vida dels homes deixant de banda l’opinió de les dones. Això l’hi comporta problemes donat que no pot veure més enllà de l’ideal quete per la seva cultura masclista. El seu únic objectiu és aconseguir reconeixement i prestigi per la monografia que esta redactant.
Suposo que el personatge de Phillip no ha estat creat a partir de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • arte por arte
  • DE TU ARTE A MI ARTE
  • arte o no arte
  • Arte
  • Arte
  • Arte
  • Arte
  • Arte

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS