ARTI CULOS DE IMPORTACIO N S

Páginas: 2 (266 palabras) Publicado: 1 de marzo de 2015

ARTÍCULOS DE IMPORTACIÓN, S.A.

A quins problemes de tresoreria s’enfronta l’empresa? Podríem ajudar a ARTÍCULOS DE IMPORTACIÓN, S.A. a millorar la seva gestióde tresoreria? Com?

Principalment, el problema de tresoreria, podria ser que l’empresa es troba davant de falta de liquiditat, degut a que els pagaments aproveïdors són en un temps inferior als dies de cobrament dels clients. Això també podria ser degut a la poca rotació de l’stock i per tant a una productivitatinsuficient. Ja que des de que adquirim els productes triguen bastant temps en sortir dels magatzems, degut al sector al qual es dedica.

Una bona sol·lució permillorar aquesta situació seria renegociar els terminis de pagament a proveïdors, fent-los veure que som una empresa fiable i que mai ens hem enderrerit en cap pagament,i els hem efectuat tots correctament.
Una altre possibilitat seria renegociar amb els clients els dies de cobrament, oferint possibles descomptes per “prontopago” o buscant de nous i evitar aquells possibles clients que podrien esdevenir morosos.
Però el que s’hauria de renegociar amb més importancia seria el crèditque venç pròximament. Encara que fos allargant les quotes a un interès un mica més elevat.

Pel que fa a la idea de augmentar la dimensió de l’empresa el mésprudent seria fer-ho quan hi haguès estabilitat a l’àrea de tresoreria. Ja que més capacitat productiva pot suposar uns desequilibris més grans en els comptes, fins atal punt que el deute bancari podria seguir incrementant; però fins a un punt que ja no és poguessin fer efectius cap dels deutes (bancaris o proveïdors).
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Arti Culo De Opinio N
  • Arti Culos
  • Arti Culo De Investigacio N
  • Traduccio N Del Arti Culo De Asma
  • RESU MENES DE ARTI CULOS
  • Arti Culo El Camino De Regreso
  • CO Arti Culo 1
  • ARTI CULOS DE METODOLOGI A

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS