article fil

Páginas: 2 (388 palabras) Publicado: 22 de mayo de 2013



Un dia de gener la Gemma va entrar a la classe de francès dient-nos que la Universitat Pompeu Fabra convocava un concurs de traducció, i ens animava a tots a apuntar-nos-hi, i a molts ens vaagradar la idea de participar. Els dies següents la Gemma ens va portar textos d’anys anteriors per practicar, fins que el divendres 15 de Febrer, ens vam reunir a l’entrada de l’escola amb la resta decompanys que hi participaven per anar cap a la Universitat.
En arribar, tots estàvem molt nerviosos i expectants, i en veure tota la gent que hi participava vam ser conscients que era un concurs méssignificatiu del que pensàvem. Ens van dividir en grups, i van portar-nos a les aules on havíem de fer la traducció.
Anaven passant els dies i no tenim noticies dels resultats. Finalment undivendres la Gemma va entrar a la classe de castellà per dir-me que l’Institut français de Barcelone m’havia atorgat el segon accèssit en la categoria Francès - Català d’ESO. Em va fer molta il·lusió i emvaig posar molt contenta, perquè tot i que havia sortit satisfeta de la meva traducció, m’ho havia pres com un exercici més, i havia anat simplement a participar.
El dia de l’entrega de premis vamquedar a les 9:50h a la Universitat Pompeu Fabra amb la Gemma i l’Adela, les nostres professores de francès. Havia quedat amb dues amigues que m’acompanyaven, però entre una cosa i una altra vaig arribaruna mica tard a la sala d’actes, on la degana Cristina Gelpí ja havia començat el discurs, agraint la participació a tots els alumnes que s’hi havia inscrit, als professors que animaven als alumnes ials pares i familiars.
Seguidament, la representant de l'Escola Oficial d'Idiomes de Lleida, la de l'Institut Goethe i la de l'Institut Francès de Barcelona ens van parlar de la importànciad’aprendre una tercera llengua avui dia, tant des del punt de vista d’ampliar coneixements, com a l’hora d’entrar al món laboral.
Quan van dir el meu nom vaig sortit a recollir el títol desitjant no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Article
  • Article
  • Article
  • Article
  • ARTICLE
  • Article
  • article
  • Les articles

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS