Article pels joves a salou

Páginas: 2 (285 palabras) Publicado: 25 de septiembre de 2010
Hola soc una de les llevadores que treballo per al Programa d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (PASSIR) de Salou, estem al primer pis de l’ABS de Salou.M’agradaria informar als joves de Salou que poden contar amb nosaltres per informar-se sobre tots el temes relacionats amb la seva salut sexual i reproductiva com poden sercanvis físics a la pubertat, la primera regla, cicles menstruals, primeres relacions sexuals, anticonceptius, anticonceptius d’emergència, controls necessaris quanthem iniciat relacions sexuals com pot ser la citologia, periodicitat de les citologies, símptomes de malalties de transmissió sexual, embaràs....... i algun tema mes .Penso que no cal dir que tots aquests temes que es tracten a la consulta es fan d’una manera confidencial.
El que veig a la meva pràctica diària es que normalmentveniu amb alguna altra persona, vostra parella o un amic, amiga etc.. Cap problema .
Ja sabem que avui en dia anem tots una mica accelerats, i no tenim molt de temps,alguns de vosaltres estudieu fora i només veniu a casa el cap de setmana, o el horari no es el que us va millor o perquè no us agrada esperar davant de la consultaetc, també tenim una bona solució per a vosaltres i per a tota la resta, podeu accedir a la següent web: www.sexejoves.gencat.net , es una web en la que treballenprofessionals de tots els PASSIRS de Catalunya, llevadores, ginecòlegs, psicòlegs, seran ells els que contestin a les vostres preguntes.
Tota la informació que trobeu enaquesta web es del tot fiable i us dona la oportunitat de fer qualsevol tipus de consulta sense bellugar-te de casa.
No et quedis sense resoldre el teu dubte.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Salou
  • Article
  • Article
  • Article
  • Article
  • ARTICLE
  • Article
  • article

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS