Articulo Mediación

Páginas: 2 (482 palabras) Publicado: 3 de diciembre de 2012
COMENTARI
Aquest conflicte del qual parlaré, afecta a milers de persones de l’Estat Espanyol. És un conflicte entre els ciutadans que tenen una casa hipotecada i no la poden pagar amb el banc queels la va concedir. Aquests són els protagonistes directes, com a indirectes, trobem al govern, que és el que dicta les lleis i per les quals a aquestes persones se’ls pot treure el pis i sense capaltra opció per mantenir el seu habitatge.
El conflicte es produeix quan la persona no pot pagar aquest habitatge i per tant deixa de pagar, el banc comença un procediment per tal de fer fora aquestespersones i quedar-se amb el pis, tot i que, els propietaris d’aquests habitatges han de seguir pagant aquesta hipoteca.
Els propietaris d’aquests habitatges es senten desprotegits davant d’aquestasituació, ja que ells abans podien pagar perfectament i ara, per una situació o per un altre, els seus ingressos han disminuït o simplement no els tenen i per tant no poden fer front aquests pagaments.Tenen sentiments de tristesa per perdre el pis on han viscut sempre i de por, per no saber a on podran anar, quan molts d’aquests tenen famílies que mantenir com a mínim amb un fill.
Els bancs i lescaixes d’estalvis, fan la seva feina, encara que ha ningú li sembli bé ells han deixat uns diners que se’ls hi han de retornar, també és veritat que en algun moment les coses no és van fer bé i pertant s’ha creat aquest problema. En aquest punt és on entra el govern, ja que, donada la situació que ens trobem, s’hauria d’arribar a un acord en el qual aquestes persones poguessin mantenir els seushabitatges i el banc anés recuperant poc a poc els diners que va invertir.
Entre els propietaris dels habitatges i els treballadors dels bancs i caixes d’estalvis que han concedit aquestes hipotequesexisteix una relació de empresari/ client, per tant, es complicat posar-se a la situació de l’altre perquè tots tenen els seus problemes. La comunicació que existeix entre ells no es bona, ja que,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Articulos de mediación escolar
  • Articulo revista sobre Penalidad por mediacion sobre venta de vehiculos con cuenta
  • Mediacion
  • mediacion
  • MEDIACION
  • La mediacion
  • Mediacion
  • Mediacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS