artista

Páginas: 2 (436 palabras) Publicado: 5 de abril de 2014
Documentació de l’artista
Anthony Caro (Surrey, 1924-2013) va ser un escultor britànic d’estil abstracte caracteritzat per construir la major part de la seva obra amb ferro, la qual cosa l’haconvertit en un artista essencial de la segona meitat del segle XX.
Als vint anys i després d’acabar la carrera d’enginyeria, Caro va decidir estudiar escultura a la Royal Academy of Arts de Londres. Vadescobrir l’art modern treballant amb Henry Moore, sent el seu assistent des del 1951-1953. Durant un viatge als Estats Units al 1959, coneix David Smith, l’artista que introdueix per primer copl’escultura en ferro forjat als Estats Units. Smith va ser de gran importància en el desenvolupament de l’obra de Caro, ja que després de coneixe’l va abandonar l’escultura tradicional en metall perconstruir obres abstractes a partir de materials industrials.

Anthony Caro (Surrey, 1924-2013) va ser un escultor britànic d’estil abstracte caracteritzat per construir la major part de la seva obra ambferro, la qual cosa l’ha convertit en un artista essencial de la segona meitat del segle XX.
Als vint anys i després d’acabar la carrera d’enginyeria, Caro va decidir estudiar escultura a la RoyalAcademy of Arts de Londres. Va descobrir l’art modern treballant amb Henry Moore, sent el seu assistent des del 1951-1953. Durant un viatge als Estats Units al 1959, coneix David Smith, l’artista queintrodueix per primer cop l’escultura en ferro forjat als Estats Units. Smith va ser de gran importància en el desenvolupament de l’obra de Caro, ja que després de coneixe’l va abandonar l’esculturatradicional en metall per construir obres abstractes a partir de materials industrials.

Anthony Caro (Surrey, 1924-2013) va ser un escultor britànic d’estil abstracte caracteritzat per construir lamajor part de la seva obra amb ferro, la qual cosa l’ha convertit en un artista essencial de la segona meitat del segle XX.
Als vint anys i després d’acabar la carrera d’enginyeria, Caro va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Artistica
  • Artistas
  • artistica
  • artística
  • El artista
  • el artista
  • Artistica
  • artistica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS