Artterapia

Páginas: 2 (413 palabras) Publicado: 13 de diciembre de 2012
TALLERS DE ARTTERÀPIA

Tenen objectius diferents i s'aborden amb metodologies d'acord amb aquestes diferències.

Desenvolupament del potencial expressiu a través de les eines de ARTTERÀPIA.:Síntesi del taller: es basa en una sèrie de dinàmiques grupals i l'execució d'exercicis plàstics amb diversos materials.
Apunta a la distensió, el divertiment, la implicació en grup i eldesenvolupament del potencial expressiu.
Autoconeixement a través del vehicle artístic.
Síntesi del taller: es basa en una sèrie de dinàmiques grupals i l'execució d'exercicis plàstics amb diversos materials.Apunta a la distensió, el divertiment, la implicació en grup i el desenvolupament del potencial expressiu.
Grup de trobada setmanal per al desenvolupament personal.L'Artteràpia és una disciplina ques'engloba dins de les anomenades teràpies creatives. A través de l'experiència creativa i simbòlica, expressem i representem el nostre món, el nostre mapa intern i aquells aspectes que ens causenmalestar o insatisfacció. Així la persona, en relació amb la seva pròpia obra i amb l'acompanyament de la artterapeuta, pot indagar en un major i millor coneixement de si mateixa, en el desenvolupamentde la seva expressió emocional i en l'exploració dels seus conflictes, d'aquells aspectes no reconeguts o no integrats de nosaltres mateixos que ens impedeixen viure amb més amplitud i plenitud.Estreballa amb els processos artístics de manera interdisciplinar (cos, plàstica, escriptura creativa, música...) en funció de les necessitats de la persona o del grup. No es tracta de desenvoluparaprenentatges tècnics sinó de jugar amb els processos creatius per desvetllar la capacitat de trobar noves respostes a situacions personals, creatives, de grup. Es tracta d’un procés no verbal, sensejudicis ni interpretacions.L'Artteràpia fa servir tot tipus de tècniques (dibuix, pintura, modelatge, collage, narrativa) i una àmplia varietat de materials (papers, teixits, llapis, ceres, temperes,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS