Arturo Ortí nou

Páginas: 2 (288 palabras) Publicado: 23 de noviembre de 2014
Ha sigut Director Gerent del Club Nàutic Cambrils entre el 2006 i el 2008 i també membre de la Junta Directiva de la RANC



Arturo Ortí ha estat nomenat nou Director del PortEsportiu de Tarragona. Ortí compta amb una dilatada experiència en el món de la nàutica ja que va ser Director Gerent del Club Nàutic Cambrils entre el 2006 i el 2008, també va sermembre de la Junta Directiva de la RANC (Real Associació Nacional de Creuers) durant 15 anys, ocupant els càrrecs de Vicepresident de l’Associació i President del Comitè de VaixellsClàssics i d’Època. D’altra banda va ser el creador i organitzador de la regata “Singladures Costa Daurada” durant els 15 primers anys, entre d’altres regates de vela i esdevenimentsnàutics.



Entre d’altres àmbits també ha sigut Director de Projectes de Port Aventura, Director de Patrimoni, Obres, Infraestructures i Manteniment de RTVE i Enginyer deConstrucció i Coordinador de Llicències de Airtel-Vodafone entre d’altres càrrecs destacats.



Com a creuerista i regatista Ortí ha navegat per tota la costa espanyola mediterrània,l’Andalusia atlàntica incloent el Guadalquivir fins a Sevilla, tota la costa francesa mediterrània, part de la costa italiana, costa de Tunísia, costa de Croàcia, les illes Balears,Còrsega, Sardenya, Sicília, Malta, Pantelleria, Illes Eòliques, Illes Egadi, Illes Joniques gregues i Peloponeso. En l’Atlàntic ha regatejat dues vegades des de Huelva a la Gomera itambé ha navegat en el Carib per la costa de Veneçuela i les Illes de Margarita, Trinidad, Tobago i Tortuga. Tot un navegant i aficionat a la nàutica tant esportiva comprofessional.



Des de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics volem donar-li la benvinguda a la família dels ports esportius catalans.

SBC-Port Esportiu de Tarragona
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • nou se
  • Arturo
  • Arturo
  • Arturo
  • Arturo
  • Arturo
  • arturo
  • Arturo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS