asadfsadsfs

Páginas: 2 (415 palabras) Publicado: 4 de diciembre de 2013
CAPÍTOL núm. 8 Bàrbara Molina
Recorda haver rebut molts càstigs del seu segrestador, però ella s’acabava sentint culpable.
Té por perquè quan torni el segrestador sabrà que ha trucat a l’Eva ipensa que la matarà, però que ningú la trobarà a faltar ni s’adonarà perquè la gent pensa que ja està morta.

CAPÍTOL núm. 9 Salvador Lozano
El Salvador li explica al Susqueda que la tutora de laBàrbara va ser qui va explicar que es va trobar amb la Bàrbara i el Jesús a l’escola a les deu de la nit. Ells li van dir que estaven xerrant perquè la Bàrbara volia confessar-li un secret que nomésexplicaria al Jesús, així que no van descobrir quin era aquest secret.

CAPÍTOL núm. 10 Eva Carrasco
L’Eva ha anat a veure la família de la Bàrbara, la Núria li obre la porta però la Eva no la reconeixperquè ha canviat moltíssim.
La Núria s’emociona i es posa a plorar, l’Eva la de tranquil·litzar, però l’Eva decideix no explicar-li a la mare de la Bàrbara però arriba el Pep Molina, així l’Eva liexplicarà tot. El Pep s’ha posat molt nerviós i li fa prometre a l’eva que no diria res a ningú de la trucada de la Bàrbara.
CAPÍTOL núm. 11 Núria Solís
La Núria veu com el Pep es dona molta pressadesprés de la visita de l’Eva. La Núria recorda la època en que era feliç i vivia la vida, però també pensa que el Pep amb les seves perfeccions i límits l’ha ajudat.
La Núria Solís no ho diu, però téla certesa que el Martí va matar la seva filla.
La Núria creu que el Pep i ella fan un paper, perquè ja no s’estimen, que han perdut l’amor com l’esperança de trobar la Bàrbara.

CAPÍTOL núm. 12Bàrbara Molina
La Bàrbara està espantada, perquè no hauria d’haver trucat a l’Eva. Ara està pensant que s’ha comportat fatal i com es van enamorar ella i el Martí, i com el refusava.
Recorda com estavaell (segrestador) de gelós i com la va pegar fins a deixar-la baldada i un dia va decidir anar a casa el Martí, però tot va sortir malament i ara creu que va ser un dels errors més grossos de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS