Asasf

Páginas: 2 (396 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2013
Evolució psicològica de la Laura
Laura a la ciutat dels sant, de Miquel Llor és una novel·la que s’ambienta en un poble que s’anomena Comarquinal (molts experts i crítics literaris pensen que MiquelLlor s’inspirà de Vic per fer l’obra. Laura a la ciutat dels sants, tracta sobre una jove, la Laura, que es cassa amb Tomàs, un propietari rural el qual viu a Comarquinal. S’ha de esmentar que laLaura vivia a Barcelona on va agafar idees socialistes y progressistes. En la novel·la, s’hi poden observar trets característics de les novel·les com Madame Bovary, de Feubert.
En començar, la Lauratenia, al principi, un caràcter bastant obert i s’hi podria observar que tenia amor per l’art i la música. Cal esmentar que la Laura tenia un caràcter fràgil, perquè era molt sensible en alguns temes, amés, era ingènua. D’altra banda, físicament, la Laura era una noia maca, d’uns 25 anys i que portava gairebé sempre un somriure. A en Tomàs li agradava la Laura, però només de una manera física. LaLaura va partir a Comarquinal amb la il·lusió de crear una família i ser feliç amb en Tomàs.
Més endavant, va observar que en Tomàs no tenia las mateixes aficions que ella, a més, observà que enTomàs era un home primitiu i rude. A més, per fer-ho encara més humiliant per la Laura, en Tomàs no respectava les seves aficions ni les tenia consideració, d’aquí comença a veure la realitat.
D’altrabanda, trobem la seva relació amb familiars d’en Tomàs i la relació amb la Comarquinal. Es sent desplaçada en aquell ambient de hipocresia. A més, el fràgil caràcter de la Laura no ajudava a quepogués, d’alguna manera, formar part de manera activa en la seva família. Trobem que el problema familiar és per “culpa” de la Teresa, germana d’en Tomàs, que fa la vida impossible a la Laura. No hi ha moltamor entre elles dues des del principi. Centrant-nos en la part de Comarquinal, podem veure com l’adulteri entre en Pere i la Laura, encara que no fos veritat.
I finalment, trobem que després...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Asasf
  • Asasf
  • Asasfa
  • asasfas
  • asasf
  • Asasf
  • asasf
  • ASasf

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS