asdasdasd

Páginas: 7 (1537 palabras) Publicado: 17 de noviembre de 2013
Cognoms i Nom: Pujol del Rio, Ramon
Grup: GB2.4
PAS B
El disseny sostenibilista és un procés complex de disseny d’un producte considerant l’impacte ambiental durant tot el cicle de vida d’aquest producte elaborat. L’estratègia d’ecodisseny comença amb l’obtenció de matèria, seguit de la producció a les fàbriques, de la distribució, transport i logística del producte, de l’ús que en fem lasocietat i del final del producte.
En tot moment hem de tenir en compte l’impacte ambiental en cada un d’aquests processos. L’obtenció de matèria ha d’estar regulada per la capacitat de càrrega del planeta per tal de no sobrepassar el límit que ens pertoca a cadascú de tal manera que les següents generacions puguin disposar-ne il·limitadament. Per tant, cal un canvi de mentalitat important en elmodel actual de capitalisme. La innovació ha d’estar lligada amb l’ecodisseny, un disseny econòmicament viable, socialment just i sostenible. I el mateix passa amb els demès processos, tots han de respectar el medi ambient, sense necessitat d’impedir l’obtenció de beneficis.
asdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cognoms i Nom: Pujol del Rio, Ramon
Grup: GB2.4
PAS B
Eldisseny sostenibilista és un procés complex de disseny d’un producte considerant l’impacte ambiental durant tot el cicle de vida d’aquest producte elaborat. L’estratègia d’ecodisseny comença amb l’obtenció de matèria, seguit de la producció a les fàbriques, de la distribució, transport i logística del producte, de l’ús que en fem la societat i del final del producte.
En tot moment hem de tenir encompte l’impacte ambiental en cada un d’aquests processos. L’obtenció de matèria ha d’estar regulada per la capacitat de càrrega del planeta per tal de no sobrepassar el límit que ens pertoca a cadascú de tal manera que les següents generacions puguin disposar-ne il·limitadament. Per tant, cal un canvi de mentalitat important en el model actual de capitalisme. La innovació ha d’estar lligada ambl’ecodisseny, un disseny econòmicament viable, socialment just i sostenible. I el mateix passa amb els demès processos, tots han de respectar el medi ambient, sense necessitat d’impedir l’obtenció de beneficis.
Cognoms i Nom: Pujol del Rio, Ramon
Grup: GB2.4
PAS B
El disseny sostenibilista és un procés complex de disseny d’un producte considerant l’impacte ambiental durant tot el cicle de vidad’aquest producte elaborat. L’estratègia d’ecodisseny comença amb l’obtenció de matèria, seguit de la producció a les fàbriques, de la distribució, transport i logística del producte, de l’ús que en fem la societat i del final del producte.
En tot moment hem de tenir en compte l’impacte ambiental en cada un d’aquests processos. L’obtenció de matèria ha d’estar regulada per la capacitat decàrrega del planeta per tal de no sobrepassar el límit que ens pertoca a cadascú de tal manera que les següents generacions puguin disposar-ne il·limitadament. Per tant, cal un canvi de mentalitat important en el model actual de capitalisme. La innovació ha d’estar lligada amb l’ecodisseny, un disseny econòmicament viable, socialment just i sostenible. I el mateix passa amb els demès processos, tots hande respectar el medi ambient, sense necessitat d’impedir l’obtenció de beneficis. Cognoms i Nom: Pujol del Rio, Ramon
Grup: GB2.4
PAS B
El disseny sostenibilista és un procés complex de disseny d’un producte considerant l’impacte ambiental durant tot el cicle de vida d’aquest producte elaborat. L’estratègia d’ecodisseny comença amb l’obtenció de matèria, seguit de la producció a lesfàbriques, de la distribució, transport i logística del producte, de l’ús que en fem la societat i del final del producte.
En tot moment hem de tenir en compte l’impacte ambiental en cada un d’aquests processos. L’obtenció de matèria ha d’estar regulada per la capacitat de càrrega del planeta per tal de no sobrepassar el límit que ens pertoca a cadascú de tal manera que les següents generacions...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Asdasdasd
  • Asdasdasdas
  • Asdasdasd
  • Asdasdasdad
  • asdasdasd
  • Asdasdasd
  • asdasdasd
  • asdasdasd

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS