asdasdasd

Páginas: 4 (902 palabras) Publicado: 29 de diciembre de 2013
Arnau Nájera Santandreu 1 Batxillerat B 27/10/13

Comentari de text
1- Exploració del text
Després de fer una llegida rapida, he trobat aquest vocabulari que no entenia:
Astrònoms:L’activitat fonamental dels astrònoms es la investigació científica,es a dir l’estudi, de desenvolupaments i exàmens de teories i models científics que expliquin els fenòmens que passen en l’Univers.Acuradament: De manera cuidadosa, sobretot amb molt de cura.
2- Tema
L’alemany Einstein, havia fet uns càlculs físics, per calcular la seva teoria de la relativitat. Llavors, és va posar amb contacte, ambdos científics, i cada un és van posar en diferents països, per fer la foto de l’eclipsi. El que ell volia, era si els seus càlculs, eren correctes.
3- Anàlisis
En aquests text, les explicacions sonvariades i ben organitzades. Primer fa una petita introducció per saber el que diu el títol, i així més tard poder donar una mica d’informació sobre la persona que ha pogut descobrir aquestes teories.Més endavant, es va enllaçant, nous físics, que ja havien existit. Però Albert, va desenvolupar noves coses, per tenir explicacions més concretes. Després, apareix un nou material, que diferentspersones havien estat investigat. I a la fi, han trobat la solució, i d’aquesta es va poder provar. El text acaba amb la mort d’Albert Einstein.
4- Resum
El 29 de març de l’any 1919, va haver-hi uneclipsi de sol. Einstein portava 4 anys intentat investigant, aquest teoria que ell havia proposat, poder captar l’eclipsi de sol, va comptar amb l’ajut de dos científics, un era situat a Africàoccidental i l’altre al nord de Brasil. Llavors van fer, en el moment adequat van fer la fotògrafa, i Einstein, tenia raó. Ara la teoria d’Isaac Newton, era fora de lloc.
Einstein, va néixer a Alemanys, el 14de marc de l’any 1879. Era jueu, i no tenia estudis. Però va estar treballant a una oficina d’administració de Berna, en Suïssa.
En aquella època, els físics, desprès de tant estudiar, van...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • asdasdasd
  • asdasdasd
  • asdasdasd
  • asdasdasd
  • asdasdasd
  • Asdasdasd
  • Asdasdasd
  • Asdasdasdas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS