asdfgh

Páginas: 2 (333 palabras) Publicado: 5 de enero de 2014
Tots somiem. No sols tots els humans, sinó que de fet tots els mamífers. És una funció normal i necessària (fisiològica) del cos i si pensa que no somia és probablement i simplement perque no recorda els seus somnis. El dormir mai serà una pèrdua de temps, sempre serà una inversió. Si vosté li dedica el temps que deu a dormir, disfrutarà de la seua vigília i el món lipareixerà diferent. Hi ha hagut diferents teories sobre el per què somiem, però l'última teoria i la més recent va ser acceptada en 1990, la qual indica que se somia per a sobreviure. La mentprecisa fer descàrregues elèctriques en la ment (somnis) per a estar bé l'endemà.
El son permet que tota la informació important per a la nostra supervivència s'estiga processant mentresdormim. Durant les hores de son es produïxen al cervell importantíssims processos d'ordenació, gravació i classificació entre altres de la informació percebuda durant el dia. Estosprocessos són imprescindibles per al correcte equilibri psicològic, de fet alguns experiments que s'han fet sobre privació de son extrema (sempre amb voluntaris) posen els pèls de punta i hacalgut interrompre'ls tots abans de les 72 hores de privació consecutiva pel fet que els subjectes mostraven conductes de violència física i símptomes patològics alarmants.
Per tant, somiarés una de les qüestions més importants per a la vida. Aprofitar-se d'este coneixement ocult que es posseïx, és primordial en moments crítics de la seua existència ja que li dónal'oportunitat de poder-se ajudar amb la saviesa màgica que habita en el seu ser, que treballa dia i nit amb la informació transcendent…
Molts pensaran que açò dels somnis és molt antic, però no, ensarriba de l'infinit macro, en el qual estem tots encara que no ho vegem davall el nostre domini. Tots els dies somiem, ho creguem o no. La llei és universal, només cal saber desxifrar-la.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • asdfgh
  • asdfgh
  • asdfgh
  • Asdfgh
  • Asdfgh
  • Asdfgh
  • asdfgh
  • asdfgh

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS