asdfghjk

Páginas: 3 (688 palabras) Publicado: 10 de diciembre de 2014
PROCÉS DE PRODUCCIÓ: EDICIÓ

De la mateixa manera que actualment trobem una gran quantitat de material imprès (diaris, revistes, catàlegs, cartells, calendaris, etc.) també trobem una granvarietat de suports susceptibles per a la impressió (paper, cartolina, vidre, teixits, etc.) De fet, estem rodejats de material imprès, un dels motius pels quals la impremta ha desenvolupat diferentstècniques d'impressió.

Per escollir la tècnica d'impressió més adequada i eficient en base a la nostra revista, primer cal conèixer més a fons les possibilitats que ens ofereix cada sistema d'impressióreferent als diferents tipus de treball que es poden arribar a fer. No obstant, hem de tenir en compte les exigències de qualitat de les peces gràfiques de la nostra revista, el tipus de suport (enaquest cas paper de revista i estucat mate), de la mateixa manera que els 10.000 exemplars que hem de produir.

Dels sis sistemes d'impressió que presenta Daniel Tena, considero que els més adequadesper imprimir la nostra revista són les tècniques offset, huecograbado i tampografia, bàsicament perquè presenten característiques susceptibles amb la producció d'un suport d'aquest tipus. No obstant,tot i que les tres tècniques siguin adequades per aquest tipus de treball, la liniatura i forma que s'adapta més a les característiques de la nostra revista és el sistema offset. De fet, la impressiódigital, per exemple, té una tirada inferior als 1.000 exemplars, i la tècnica huecograbado de 300.000.

D'aquesta manera, si ens centrem en el nostre magazine de Moda Masculina, considero que elsistema d'impressió més adequat és la tècnica offset. De fet, si se'm permet profunditzar en la matèria, destacaria l'offset de pliego perquè la impressió és directe i, també, ofereix una bona qualitatque tant es reflecteix en els detalls com en les imatges. A més a més, tant ens permet imprimir en paper de revista com en paper estucat mate està especialitzada en el sector ja que també està...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Asdfghjk
  • asdfghjk
  • asdfghjk
  • asdfghjk
  • Asdfghjk
  • Asdfghjk
  • asdfghjk
  • asdfghjk

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS