asdfghjkl

Páginas: 5 (1010 palabras) Publicado: 31 de enero de 2014
Fonaments: En aquesta pràctica farem reaccionar una dissolució de NaOH i Na2CO3 amb el reactiu de Nessler. La formació del reactiu de Nessler és la següent: 2KI + HgI2  K2[HgI4]. La reacció que es durà a terme és la següent:
2K2[HgI4] + 3KOH + NH3 + NaOH  HgI(H2N) • HgO + 7KI + 2H2O
El que farà que determinem la presència d’amoníac a les mostres és la formació del compost (HgI(H2N) • HgO)que produeix un color ataronjat vermellós a la dissolució
Preparem els reactius.
-Dissolució de 10 grams de NaOH, 10 grams de Na2CO3 i afegir aigua fins arribar als 120 mL de dissolució. Escalfem la dissolució fins que aconseguim que s’evaporin 20mL de la dissolució
-Reactiu de Nessler: barregem 2’5 grams de KI amb 3mL d’aigua destil•lada. Afegim 0’5 grams de HgI2. Afegim també 100mL de KOH al15%. Ho deixem reposar tot.
No ha aparegut cap coloració en la dissolució, per tant no es pot corroborar la presència d’amoníac a les nostres aigües. Hem pogut afirmar la presència de nitrit per tant és possible que l’absència d’amoníac a les aigües sigui perquè l’amoni s’ha oxidat i ha passat a ió nitrit segons un procés anomenat nitrificació degut a que porti molt de temps present en lesaigües del Llobregat.
També és possible que hi hagi amoníac però en unes quantitats molt petites i no ho haguem pogut detectar, de totes formes, si fos així no seria molt problemàtic a nivell ambiental. 
No ha aparegut cap coloració en la dissolució, per tant no es pot corroborar la presència d’amoníac a les nostres aigües. Hem pogut afirmar la presència de nitrit per tant és possible que l’absènciad’amoníac a les aigües sigui perquè l’amoni s’ha oxidat i ha passat a ió nitrit segons un procés anomenat nitrificació degut a que porti molt de temps present en les aigües del Llobregat.
També és possible que hi hagi amoníac però en unes quantitats molt petites i no ho haguem pogut detectar, de totes formes, si fos així no seria molt problemàtic a nivell ambiental. 
No ha aparegut capcoloració en la dissolució, per tant no es pot corroborar la presència d’amoníac a les nostres aigües. Hem pogut afirmar la presència de nitrit per tant és possible que l’absència d’amoníac a les aigües sigui perquè l’amoni s’ha oxidat i ha passat a ió nitrit segons un procés anomenat nitrificació degut a que porti molt de temps present en les aigües del Llobregat.
També és possible que hi hagi amoníacperò en unes quantitats molt petites i no ho haguem pogut detectar, de totes formes, si fos així no seria molt problemàtic a nivell ambiental. 
No ha aparegut cap coloració en la dissolució, per tant no es pot corroborar la presència d’amoníac a les nostres aigües. Hem pogut afirmar la presència de nitrit per tant és possible que l’absència d’amoníac a les aigües sigui perquè l’amoni s’ha oxidati ha passat a ió nitrit segons un procés anomenat nitrificació degut a que porti molt de temps present en les aigües del Llobregat.
També és possible que hi hagi amoníac però en unes quantitats molt petites i no ho haguem pogut detectar, de totes formes, si fos així no seria molt problemàtic a nivell ambiental. 
No ha aparegut cap coloració en la dissolució, per tant no es pot corroborar lapresència d’amoníac a les nostres aigües. Hem pogut afirmar la presència de nitrit per tant és possible que l’absència d’amoníac a les aigües sigui perquè l’amoni s’ha oxidat i ha passat a ió nitrit segons un procés anomenat nitrificació degut a que porti molt de temps present en les aigües del Llobregat.
També és possible que hi hagi amoníac però en unes quantitats molt petites i no ho haguempogut detectar, de totes formes, si fos així no seria molt problemàtic a nivell ambiental. 
No ha aparegut cap coloració en la dissolució, per tant no es pot corroborar la presència d’amoníac a les nostres aigües. Hem pogut afirmar la presència de nitrit per tant és possible que l’absència d’amoníac a les aigües sigui perquè l’amoni s’ha oxidat i ha passat a ió nitrit segons un procés anomenat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • asdfghjkl
  • asdfghjkl
  • ASDFGHJKL
  • asdfghjkl
  • Asdfghjkl
  • asdfghjkl
  • asdfghjkl
  • asdfghjkl

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS