asdjf

Páginas: 4 (969 palabras) Publicado: 22 de abril de 2014

1. Què porta a Josey a tornar a casa dels pares? Com la rep el pare? Com valores la seva resposta?
Jossey torna a casa dels seus pares a causa del maltractament que rep per part del seu marit. Elpare la rep amb despreci, ja que creu que es va quedar embarassada amb 16 anys volent, i no violada, com mes tard va admetre. Jo crec que la seva resposta es incorrecta, ja que qualsevol pare te quesuportar als seus fills en qualsevol situació.
2. Un cop al poble té la oportunitat de treballar a la mina. El dia que comença li diuen que no és un treball per a dones. Quins arguments li donen?Apareixen noves argumentacions durant la resta de la pel·lícula? Estàs d’acord amb els arguments?
L’argument que li donen es que a la mina sempre han trabballat homes per “ tradició “ i aixó es té querespectar. No apareixen. No estic d’acord, ja que si la societat es guies a través de les tradicions, les dones no podrien treballar i es tindrien que quedar a casa tot el dia, jo crec que la paraula“ tradició” té un molt mal us.
3. Quines “bromes” els fan els companys de feina a les dones que treballen a la mina? Són acceptables? Perquè? Justifica les respostes.
Les hi fan tot tipus de bromes,desde possar un “penis de plàstic” en la seva bossa de l’esmorçar, a escriure amb excrements a la paret del lababo , fins a “ expulsar fluïts masculins” a la roba d’una d’elles. Obviament no sónacceptables, perque tot el que fan es una porqueria que no es tindria que fer a ningú
4. La majoria de la gent del poble i dels treballadors i treballadores tenen coneixement del que passa a la mina iningú no fa res. Per què? A què es deu la llei del silenci? Com reaccionen les companyes quan Josey demana suport per emprendre accions?
Jo crec que no fan res, perque les coses sempre han sigut així, iningú té ganas de canviar-ho. Les companyes no volen ajudar-la , ja que el seu treball està molt ben remunerat, i si es queixessin, el perdrien, ja que són minoria.
5. Josey visita al propietari...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lñ,asdjf

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS