asdsa

Páginas: 3 (529 palabras) Publicado: 12 de junio de 2013
Primer la història d'Adidas: L'empresa inicialment es va anomenar Gebrüder Dassler Schuhfabrik. I va ser fundada pels germans Dassler. Un anomenat Adolf (Adi) i l'altre Rudolf, en la dècada de 1920.Per motius personals en 1948 els germans Dassler van decidir separar-se. Quedant-se la companyia Adolf (Adi) i canviant-li el nom, pel de les primeres síl · labes del seu nom i cognom Adi Dassler-> Adidas. L'altre germà, Rudolf, va fundar la seva pròpia empresa, la qual va cridar Puma (si, si, la de les sabatilles i roba d'esport puma).

En els anys 1950 Adidas ja era una marca coneguda aAlemanya, però no va ser fins a 1954 quan va ser coneguda internacionalment. Gràcies al fet que la selecció Alemanya, va jugar la final amb unes botes de la marca Adidas. D'aquesta manera es vaaconseguir que tothom es fixés en la marca.

Adidas va seguir patrocinant grans estrelles de l'esport, com van ser Muhammed Ali o Jesse Owens. Amb l'objectiu d'aconseguir publicitat.

El 1978 el fundadord'Adidas va morir, quedant el seu fill Horst al capdavant de l'empresa. Cosa que no va durar molt, ja que també va morir 9 anys després, als 51 anys d'edat.

A partir d'aquest moment, Adidas cau enuna gran crisi que gairebé la destrueix. Però en 1990 Adidas és comprada per Bernard Tapie per 244 milions d'euros. Tapie és un especialista a rescatar empreses en banca trencada, però nol'aconsegueix treure a flotació i dos anys després es declara en fallida. Comprant posteriorment Louis-Dreyfus, amic de Tapie.

Amb Louis-Dreyfus Adidas aconsegueix no només sortir de la crisi, sinó col ·locar al costat dels grans com Nike, Puma o Reebok. I en 1997 Adidas compra al fabricant francès d'equips de ski Salomón i creen Adidas-Salomon AG

El 2005 Adidas ven la companyia Salomon Group per485.000.000 €, a la companyia Amer Sports de Finlàndia. I aquest mateix any compra el seu rival Reebok per 3,8 bilions de dòlars. Apropant la marca Adidas cada vegada mes a rival més fort i líder del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • asdsa
  • Asdsa
  • asdsa
  • Asdsa
  • asdsa
  • asdsa
  • Asdsa
  • Asdsa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS