asdsadsad

Páginas: 10 (2482 palabras) Publicado: 13 de octubre de 2014
M3PLANIFICACIÓ DE LAREALITZACIÓ EN TELEVISIÓ
ACTIVITAT núm: 1 ANÀLISI D’ESCENOGRAFIES



DESENVOLUPAMENT
Visionar, analitzar en parelles o grups de tres les escenografies de dos o tres programes semblants d’acord amb el professorat. L’anàlisi haurà de contenir un estudi tècnici expressiu de les escenografies establint posteriorment una comparativa. El treball haurà d’incloure exemplesconcrets. Finalment, s’haurà de fer una presentación de 10’amb PowerPointon s’exposi l’anàlisi comparatiu (cada programa per separat, i després la comparació). La presentació s’haurà acompanyar demostres en vídeo dels respectius programes.

En concret, s’haurà de seguir la següent plantilla per cada programa i per la comparativa:

A)FITXA TÈCNICA:
1.Descripcció del programa(títol,durada,periodicitat, etc.)
2.Característiques generals
2.1Segment de programació (dia i horari d’ubicació a la graella>programa anterior i posterior,disponibilitat perInternet)
2.2Tipus de programa, to i intenció (didàctic, humorístic, sensacionalista, etc.) 2.3Públic (a plató o no, participació) i audiència (juvenil, generalista, etc.)

B)DESCRIPCCIÓ DELA POSADA EN ESCENA:
3.L’escenografia (estil,intenció, recreació, etc.)
3.1 Els diferents sets (quants, funció, polivalència, etc.)
3.1.1 La il·luminació dels decorats(color, ombres, efectes)
3.2 Atrezzo
4.Vestuari
5.Maquillatge

C)ANÀLISI D’ASPECTES EXPRESSIUS:
6.Relació entre l’estructura del programa (blocs,seccions) i l’escenografia (sets, il·luminació, exteriors/interiors, etc.)
7.Relació entre la realització (plans, movimentsde càmera, etc.) i l’escenografia. Desaforaments.
8.Relació entre el so (ubicació microfònica) i l’escenografia.
9.Interacció dels personatges amb l’escenografia/atrezzo.

COMPARACIÓ DELS DOS PROGRAMES:
1. Similituds i diferènciesd’escenografia i posada en escena (sets, atrezzo, vestuari i maquillatge)
2.Quina de les dues escenografies té més incidència en la realització el programa? Perquè?
3. Quina està millor elaborada? Per què?
Els programes que nosaltres hem triat per a fer la comparativa de l’escenografia són, d’acord amb el professorat; “La voz” i “Facto X”.

LA VOZ

La Voz és un concurs de talents espanyol produït per Bumerang TV en col·laboració amb Talpa Media i emès en Telecinco, encara que pensat al principi per a Cuatro. Aquest format consisteix a triar entreun grup de concursants a aquells que destaquin per les seves qualitats vocals sense que la seva imatge influeixi en la decisió del jurat. La voz és l'adaptació espanyola del programa holandès The Voice, popularitzat al món arran de l'adaptació nord-americana que emet la cadena NBC des d'abril de 2011.3

Telecinco va ser la cadena triada per emetre aquest format de gran èxit mundial en principiper ser estrenat a principis de 2012, però a causa que els productors exigien fer un càsting potent i per no enfrontar dos talent shows musicals alhora amb El número u d'Antena 3, aquest va ser ajornat fins a setembre del mateix any, per aconseguir així una millor preparació del concurs.

El 19 de septembre de 2012 es va emtetre la primera edició de la voz en Telecinco que va durar fins al 19 dedesembre de 2012. En aquesta ocasió es van nomenar a David Bisbal, Malú, Rosario Flores i Melendi com a jurat. Mentre que la segona edició, que es va donar del 16 de setembre de 2013 al 18 de desembre de 2013, Melendi va ser substituït per Antonio Orozco. En tots dos casos el programa va ser conduït per Jesús Vázquez com ja va fer amb el talent show Operación Triunfo.

El programa s’emetia elsdilluns i els dimecres, a partir de les 22:00 i amb una durada de uns 200 minuts. Amb un format de concurs musical per a l’entreteniment del públic i amb l’intenció de tractar els concursants de la manera més objectiva possible.

El programa esta protagonitzat per un gran públic que se situa als costats del escenari com si d’un concert musical es tractes. L’audiencia d’aquest programa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • asdsadsad
  • Asdsadsa
  • asdsadsa
  • Asdsads
  • asdsadsad
  • asdsadsada
  • Asdsadsa
  • Asdsads

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS